PRAVE VRIJEDNOSTI

Mario Mlinarić otkrio detalj iz privatnog života

02.08.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Svojom posljednjom objavom na Facebooku, omiljeni trener u Hrvatskoj, oduševio je svoje pratitelje. Mario Mlinarić otkrio je kako su njegova djeca, koju odavno usmjerava prema sportu, već duže vrijeme članovi jedne ekipe, koja im usađuje vrline koje danas polako nažalost nestaju, a na što je on izuzetno ponosan. I sam Mlinarić odavno je priznao za tportal kako je na sudjelovanje u reality showovima, vođenje glazbenih emisija i skidanje Guinessovih rekorda pristajao samo iz jednog jedinog razloga - kako bi ostvario svoju najveću želju - školovanje

Nakon što je 'odradio' snimanje showa 'Život na vagi', u kojem je pomogao osobama s viškom kilograma da svoj život vrate u normalu, steknu navike zdrave prehrane i vježbanja, Mario Mlinarić vratio se u Opatiju, gdje posljednjih godina živi sa suprugom Bojanom i djecom - sinom Teom i kćerkom Larom.

Upravo je svojoj djeci posvetio i posljednji status na svom Facebook profilu. Naime, kako je otkrio, često dobiva upite usmjerava li svoju djecu prema sportu, stoga je odlučio nešto napisati i o tome, ali i otkriti čime se još Teo i Lara bave.

'Često dobivam pitanje da li usmjeravam svoju djecu prema sportu. Da, usmjeravam ih prema sportovima, nauče se nositi s pobjedama i porazima, onim fer i nefer. Nauče i sve ostalo što ide uz sport.

  • +11
Mario Mlinarić nekad i sad Izvor: Cropix / Autor: Srđan Vrančić

Međutim, moja su djeca već neko vrijeme u još jednoj ekipi - vrlo zdravoj i ljudskoj. Tamo im s velikom ljubavi ukazuju na vrijednost tima, dobročinstvo, prijateljstvo, skromnost, poštenje.... sve one vrline koje danas polako nažalost nestaju.

Uče ih o ekologiji, zaštiti od požara, prvoj pomoći. Vode ih na izlete, piknike, obuke ronjenja, takmičenja... Uče ih stvarnom životu te kako se snaći u neočekivanim situacijama. Uče ih svemu dobrome. Ima li potrebe naglašavati? – VATROGASNO DRUŠTVO.

I u vašem su gradu, vjerojatno kao i svugdje, tihi i nenametljivi. Za razliku od nekih, vatrogasci ne slikaju i ne objavljuju svoja svakodnevna herojstva, a nema ni potrebe, jer svi znamo što su i kakvi su', napisao je Mario Mlinarić na svom Facebook profilu i oduševio sve prijatelje i pratitelje.