temeljito opuštanje

Masaža, njega kože i mantra 'ŠČ': Pogledajte senzualni ritual Letovaca uoči finala

13.05.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Članovi benda Let 3 iskoristili su slobodno vrijeme uoči večerašnjeg finala Eurosonga u opuštajućoj masaži i pjevanje mantre 'ŠČ'

Basist Leta 3 Damir Martinović Mrle objavio je na društvenim mrežama video pripreme članova benda za večerašnje finale Eurosonga.

Riječani su se odlučili temeljito opustiti uoči stresnog nastupa pred preko stotinu milijuna gledatelja koji će večerašnji spektakl pratiti iz čitavog svijeta, a to su učinili na očekivano zanimljiv način.

'ŠČ mantra prije velikog finala. Priključite se mantri od kuće i glasajte večeras', na engleskom je napisao popularni Mrle ispod objave.

Video, naime, prikazuje 'Letovce' kako uživaju na stolovima za masažu u njegujućem ritualu koji uključuje maske za lice i neizbježne krastavce na očima.

još malo...

Let 3 na probi uoči nastupa u finalu Eurosonga, Prlja se pridružio članovima benda

Pogledaj galeriju

Osim toga, članovi benda opuštaju se uz ambijentalnu glazbu i pjevuše popularni 'ŠČ' kao mantru koja ih opušta i, nadamo se, privlači što bolji rezultat u večerašnjem finalu!

Podsjetimo, Let 3 nastupit će 25. po redu, odnosno predzadnji, u finalu koje se održava od 21 sat u Bank Areni u Liverpoolu. Ondje su se zaputili ranije jutros kako bi nastupili na finalnoj probi i spremni dočekali spektakularnu završnicu.

  • +9
Let 3 - odlazak u Bank Arenu na probu i nastup u finalu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL