daleko od reflektora

Matthew Perry rijetko se pojavljuje u javnosti, a u ovom izdanju gotovo je neprepoznatljiv

06.09.2023 u 07:39

Bionic
Reading

Glumca Matthewa Perryja, najpoznatijeg po ulozi u hit seriji 'Prijatelji', u posljednje vrijeme ne viđa se često u javnosti. A kada se i pojavi, mnogi u njemu teško prepoznaju nekada mega popularnog Chandlera

Odjeven vrlo ležerno u donji dio trenirke i sportsku majicu Matthew Perry snimljen je kako dolazi u trgovački centar The Grove u Los Angelesu. I dok je mnogima u prvi plan upao glumčev izgled, ono što je rijetko kome palo na pamet je da se Perry uputio u shopping i to po još jedan set sportske odjeće.

Naime, glumac koji je u seriji 'Prijatelji' tumačio ulogu Chandlera, prvo je snimljen u dugom donjem dijelu trenirke i sportskoj majici te sa crvenim šiltericom na glavi. No očito nije bio zadovoljan svojim izborom odjeće te je ušao u jednu od sportskih trgovina i za nekoliko trenutka izašao u posve drugoj odjeći.

  • +4
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: JEFF RAYNER/COLEMAN-RAYNER / COLEMAN-RAYNER / PROFIMEDIA

Nakon izlaska, zvijezda serije 'Whole Nine Yards' fotografirana je u širokoj, crnoj polo majici i odgovarajućim kratkim hlačama. Ipak, na glavi ja ostavio crvenu kapu te crne tenisice. U stopu ga e pratio njegov asistent koji je nosio Nike vrećicu u kojoj se vrlo vjerojatno nalazila stara odjeća.

Inače, Matthew Perry ne pojavljuje se često u javnosti otkako je u studenom 2022. objavio svoje bombastične memoare. U knjizi u kojoj je otvorio dušu potpuno iskreno je opisao svoju burnu bitku s ovisnošću o drogama, opisujući teško razdoblje u svom životu tijekom kojeg nije funkcionirao bez alkohola i tableta.