POZIVNICA ZA EMMY

Meghan Markle odbila vrlo važan poziv, a evo što je time poručila

08.08.2018 u 14:23

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Sussexa toliko se brzo i dobro uklopila u kraljevsku obitelj da se čini kako je cijelog života dijelom iste. Doba kada je bila glumica i sanjala o velikim filmskim postignućima, sada su daleko od nje, a da ju cijeli taj šušur i glamur ne zanimaju, dokazala je i odbivši dolazak na dodjelu prestižnih nagrada

Možete li se uopće prisjetiti vremena kada 37-godišnja Meghan Markle nije bila članica kraljevske obitelji? Kada nije bila udana za princa Harryja, a uloga u seriji 'Suits' joj je otvorila vrata Hollywooda?

Pa sudeći po brojnim obvezama koje ima kao vojvotkinja od Sussexa, čini se da je i ona zaboravila na to doba, iako je vjenčanje bilo prije samo dva i pol mjeseca.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, put do onoga što je i gdje je danas bio je trnovit, a prije udaje, Meghan je morala izbrisati sve svoje profile na društvenim mrežama, ugasiti svoj blog 'The Tig', ali i zauvijek se oprostiti od svoje glumačke karijere.

No, tek je sada u potpunosti zatvorila vrata Hollywoodu, odbivši pozivnicu da kao počasna gošća dođe idućeg mjeseca u Los Angeles, u Microsoft Theatre, na 70. dodjelu nagrada Emmy.

Organizatori su polagali sve nade kako će se vojvotkinja od Sussexa pojaviti na ovom prestižnom događanju, no ona ih je odbila i time zapravo poslala jasnu poruku kako se više ne osjeća dijelom Hollywooda.

'Nadali smo se da će Meghan doći i na taj se način oprostiti od kolega sa seta 'Suits', ali i svih obožavatelja. Organizatori su ponudili njoj i Harryju da budu posebni gosti - da se druže s najvećim zvijezdama, pa čak i da predaju posebnu nagradu, no Meghan je odbila', rekao je izvor blizak nekadašnjoj glumici.