teško joj je

Meghan Markle tvrdi da je jedna od najzlostavljanijih osoba na svijetu

14.10.2024 u 10:18

Bionic
Reading

Iako je nekoć bila glumica te se svjesno udala za jednog od najpoželjnijih europskih, ako ne i svjetskih neženja, Meghan Markle kao da nije bila svjesna da to znači da će živjeti pod povećalom javnosti. Neslaganja s članovima Harryjeve obitelji te loš imidž koji je ostavila negativnim pristupom jednoj od najcjenjenijih kraljevskih obitelji dovele su Meghan do statusa, kako sama tvrdi, jedne od najzlostavljanijih osoba na svijetu

Meghan Markle, supruga princa Harryja zbog koje su se mijenjala tolika pravila u britanskoj monarhiji, povodom Međunarodnog dana djevojčica progovorila je o zlostavljaju koje je doživjela na vlastitoj koži.

Prije negoli je upoznala princa Harryja, Meghan se bavila glumom te je najpoznatija po uloi u seriji 'Suits'. Osim toga, kao poprilično javno poznata ličnost, glumica je u brak s Harryjem stupila iako je već bila prethodno udana, što nikako ne odgovara britanskoj tradiciji.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

S obzirom na loše odnose s ocem, Meghan je do oltara dopratio Harryjev otac, odnosno tada budući kralj Ujedinjenog Kraljevstva, a čitava je kraljevska obitelj prisustvovala ceremoniji u Westminsterskoj palači.

Meghan Markle tvrdi da je zlostavljaju

Ipak, Meghan je napustila obitelj preselivši u Kaliforniju, a o kraljevskoj obitelji i atmosferi u dvoru rijetko kad ima za reći nešto pozitivno. U posjeti neprofitnoj organizaciji u Santa Barbari Meghan se prisjetila života na 'strogom' dvoru, ali i rekla kako se osjeća živeći pod povećalom javnosti.

'Odradili smo aktivnost u kojoj smo razgovarali o hrpi scenarija, a Meghan je govorila o tome da je jedna od ljudi koju najviše zlostavljaju na svijetu', ispričala je osnivačica neprotifne organizacije.

Zaklada Archwell pridružila se financijskom podržavanju organizacije pa će opremiti djevojčice osnovnim alatima za napredovanje u digitalnom dobu te istodobno poticati zdravije, uravnoteženije odnose s tehnologijom u svijetu okrutnih društvenih mreža.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia