NJEGOV SAN

Znate li što princ George želi postati kada odraste? I ne, ne želi biti kralj

11.10.2024 u 17:01

Bionic
Reading

Ne samo da prekida stoljetnu tradiciju, zbog koje neće morati služiti u oružanim snagama, nego 11-godišnji princ George mašta o sasvim drugom životu od onog kojeg nije ni birao

Kako je još prošle godine potvrđeno, 11-godišnji princ George više neće morati, kao njegovi prethodnici, prije negoli jednoga dana sjedne na prijestolje i postane britanski kralj odslužiti vojsku. Time će prekinuti stoljetnu tradiciju, a on je zbog toga itekako sretan.

Dapače, da se njega pita on niti ne bi bio kralj, već bi, kako bi ostvario svoj san, jednoga dana posao poznati kuhar ili pizza majstor. Otkrio je to jedan stanovnik Norfolka, otkrivši kako je najstariji sin princa Williama i Kate Middleton, princ George, bio oduševljen kada je s roditeljima posjetio jednu tamošnju pizzeriju smještenu u vlastelinskoj kući iz 17. stoljeća.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Tada je priznao kako svoju budućnost vidi kao kuhar u nekom restoranu. Desmon MacCarthy, vlasnik Wiveton Hall Cafea, u blizini Blakeneyja, rekao je kako je George, kada mu je pokazana peć za pizzu na drva toliko bio oduševljen da je uzviknuo kako je 'to ono što želi raditi kada odraste!'

  • +5
Princ William i Kate Middleton u Southportu Izvor: Profimedia / Autor: Danny Lawson / Avalon / Profimedia

Članovi kraljevske obitelji tamo su stigli s prijateljima, budući da Sandringham i nije toliko daleko od tamo. Ipak, na Georgeovu veliku žalost, u kartama mu je zapisana sasvim druga budućnost, pa se on trenutno mora fokusirati na to da jednoga dana, kada i postane kralj, zna apsolutno sve što je znao njegov otac, princ William, njegov djed, kralj Charles III, kao i prabaka, pokojna kraljica Elizabeta II, a sve kako bi mogao što bolje vladati zemljom.