kraljevski mališani

Princ William otkrio oko čega se Charlotte, George i Louis najčešće svađaju

09.10.2024 u 23:11

Bionic
Reading

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis apsolutne su zvijezde gdje god se pojave. Djeca u britanskoj kraljevskoj obitelji poznata su po izuzetnim manirima, poštovanju protokola i disciplini u svim situacijama kada se nađu u javnosti, no iza četiri zida znaju biti nestašni

Princ William sudjelovao je na događaju u Londonu kojeg su zajedno organizirali BAFTA i The Royal African Society gdje je pokazao važnost podrške mladim ljudima u filmskoj industriji, industriji igara i televiziji.

Za vrijeme druženja princ od Walesa se našalio o tome kako se njegova djeca svađaju oko daljinskog upravljača za televizor.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Odgojne 'mjere'

William i Kate Middleton poznati su po svojim iznimnim roditeljskim vještinama. Među ostalim im ograničavaju korištenje elektroničkih uređaja. 'Kao dvoje ljudi koji su odrasli bez naprava za zabavu, čvrsto vjeruju u igračke, igru ​​vani i poticanje aktivne mašte', otkrila je ranije osoba bliska obitelji. Također, zlatno pravilo princeze je učiti djecu ljubaznosti.

narasli su

Prinčevi George i Louis i princeza Louis sve više sliče na roditelje

Pogledaj galeriju

Za razliku od kućanstava u kojima se djeca za kaznu šalju u svoju sobu, kraljevski par ima drugačiju tehniku - razgovor na kauču. Poznato je da djeca ne pohađaju nikakve satove bontona, već ih podučava sama vojvotkinja. Pravila za djecu kraljevske obitelji nalažu da pet puta na dan jedu zdrave obroke. Što se stavi pred njih moraju i pojesti, a rijetko ih se može vidjeti sa slatkišima iz dućana i nikad sa junk food hranom. Kraljevski mališani moraju poštovati protokole i pravila koja su tu već stoljećima, no ne odgaja ih se na isti način kao što se odgajao kralj Charles III.

miljenik KRALJEVSKE OBITELJI

Nestašni princ Louis opet je bio zvijezda parade; svojim grimasama ukrao svu pažnju

Pogledaj galeriju