IZNENADIO POTEZOM

Otkriven razlog zbog kojeg kralj Charles liječenje trenutno stavlja na pauzu

07.10.2024 u 17:06

Bionic
Reading

Nakon što je od strane svojih liječnika dobio zeleno svjetlo za putovanje do Australije, kralj Charles III s njima je dogovorio i kraću pauzu od liječenja karcinoma

Kako bi idućeg tjedna mogao odletjeti skroz do Australije, i tamo odraditi službeni posjet i sve što on sa sobom nosi, kralj Charles III savjetovao se sa svojim liječnicima.

Tek nakon što su mu oni dali 'zeleno svjetlo', Charles je dogovorio putovanje u Australiju, a zbog svega toga na kraću će pauzu staviti i svoje liječenje karcinoma.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

75-godišnji kralj na putovanje odlazi 18. listopada i tijekom posjeta Australiji posjetit će Sydney, Canberru, nakon čega će odmah uslijediti državni posjet Samoi u Južnom Pacifiku gdje će prisustvovati sastanku šefova vlada Commonwealtha.

Liječenje na čekanju

Kako je doznao Daily Mail, kralj će biti na liječenju sve do dana kada je zakazan njegov let, a potom će sve biti stavljeno na kratko čekanje.

DOBRO SE ZABAVIO

Kralj Charles poput princa Louisa: U nevjerici se lupio po čelu, a onda su krenule i suze...

Pogledaj galeriju

Ciklus liječenja nastavit će odmah po povratku u Veliku Britaniju. Koji oblik karcinoma je Charlesu dijagnosticiran nije poznato. Jedino što se zna da mu je dijagnosticiran nakon operacije prostate te da od postavljanja dijagnoze prima svakog tjedna potrebnu terapiju.

Ono što njegovo 11-dnevno putovanje, u koji je 'ugurao' brojne aktivnosti i tisuće i tisuće kilometara, govori je da je liječenje bilo uspješno, jer u suprotnom ne bi bio u mogućnosti otisnuti se na tako daleko putovanje.