BARRON TRUMP

Melania Trump otkrila čija je ideja bila da se njezin sin vrati u New York

11.10.2024 u 13:13

Bionic
Reading

U intervjuu kojeg je dala za Fox News, Melania Trump progovorila je i o svom sinu jedincu, Barronu, koji se zbog fakulteta ponovno vratio u New York

'Snašao se odlično. Voli sate koje pohađa i profesore. Dobro mu je. Napreduje i uživa ponovno biti u New Yorku', izjavila je ponosna majka Melania Trump tijekom svog intervjua kojeg je dala za Fox News.

U njemu se, osim memoara, Melania dotakla i svog sina jedinca, Barrona Trumpa, kojeg ima u braku s Donaldom Trumpom, a koji je ove jeseni sa Floride preselio natrag u New York gdje je upisao fakultet.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Barron Trump maturirao je u svibnju na Oxbridge Academyju te je nakon toga odlučio upisati New York University, zbog čega se i vratio u New York, te živi u penthouse Trump Towera, gdje je obitelj Trump i živjela prije negoli su prvo odselili u Bijelu kuću, tijekom Trumpovog predsjedničkog mandata, a potom i na Floridu.

Njegova odluka

Kako je otkrio sam Trump, Barron jer odabrao na New York Universityju odabrao Stern School of Business jer je smatrao da će tamo, najmlađi od petero Trumpove djece, dobiti najbolju naobrazbu.

Da živi u obiteljskom penthouseu potvrdila je i sama Melania za Fox News: 'Bila je to njegova odluka da studira u New Yorku i živi u stanu, i ja to poštujem.'

  • +4
Melania Trump i Donald Trump Izvor: EPA / Autor: SHAWN THEW

Bivša prva dama ispričala je i kako se trudila odgojiti svog sina da bude 'svoj čovjek', a 18-godišnjaka je potom opisala kao 'nevjerojatnog mladića'.

'Jako sam ponosna na njega. Njegova snaga. Njegova inteligencija. Njegovo znanje. Njegova ljubaznost. To je vrijedno divljenja!'

U intervjuu je rekla i kako Barron uživa u studentskim danima, a potom je izrazila nadu da će njezin sin 'doživjeti veliko iskustvo jer se njegov život itekako razlikuje od života bilo kojeg mu vršnjaka'.