NESTAŠNI DONALD

Melania se prisjetila prvog susreta s Trumpom: Zavodio ju je iako je bio s drugom ženom

09.10.2024 u 13:03

Bionic
Reading

I dalje 'cure' zanimljivi dijelovi memoara Melanije Trump, u kojima je otkrila uistinu razne dijelove iz svoga života, a o kojima, sve do sada, nije pričala

Nakon što se prisjetila svog odrastanja u Sevnici i ljetovanja na Jadranu, Melania Trump otkrila je i sve o svom prvom susretu s današnjim suprugom, kandidatom za američkog predsjednika Donaldom Trumpom.

Kako je napisala, u trenutku njihovog susreta, Trump je zapravo bio vani s drugom ženom, no to ga nije omelo da počne zavoditi lijepu Slovenku.

Bilo je to 1998. godine na partyju Fashion Weeka, na koji je Melania stigla s prijateljicom. U jednom trenutku, unatoč tome što je bio u društvu atraktivne plavuše, Trump im je pristupio.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

'Bok. Ja sam Donald Trump', rekao je prilazeći njihovom stolu, na što je Melania uzvratila kako joj je 'drago što su se upoznali'.

Središte njegovog svijeta

Iako joj je ime bilo poznato, Melania, priznala je, nije puno znala o Trumpu. 'Njegove su se oči ispunile znatiželjom i zanimanjem te je, iskoristivši priliku, sjeo do mene i započeo razgovor. Pitao me o vremenu koje sam provela u New Yorku, o mom domu u Sloveniji i mojim putovanjima svijetom.'

Bez obzira što je bilo riječ samo o kratkom susretu, Melania je napisala kako su osjetili 'trenutak povezanosti' koji je na njih ostavio 'trajan dojam'.

  • +4
Melania Trump i Donald Trump Izvor: EPA / Autor: SHAWN THEW

'Od trenutka kada je naš razgovor započeo bila sam očarana njegovim šarmom i opuštenom prirodom. Toliko se toga užurbano odvijalo oko nas, no on je bio usmjeren na naš razgovor i postigao je to da se osjećam kao središte njegovog svijeta. Bio je to uistinu osvježavajući odmah od uobičajenih površnih razgovora nakon kojeg sam shvatila da me privlači njegova magnetska energija.'

Iako je mislila kako je njihov razgovor samo rezultate Trumpove ljubaznosti, osobito jer je imao pratnju, čim je dotična plavuša otišla na trenutak od njega, on je zatražio Melaniju broj telefona. Ona je na prvu pristojno odbila njegov zahtjev i time ga iznenadila, no onda je ona njega zatražila njegov broj i on joj ga je dao uz uvjet - 'ako obeća da će ga uistinu i nazvati'.