'SUMNJIV NAČIN ŽIVOTA'

Melania Trump otkrila sve o trenutku kada je tajna policija pretresla njihov dom u Sevnici

08.10.2024 u 19:55

Bionic
Reading

Memoari Melanije Trump, koji su danas ugledali svjetlo dana, ne prestaju zabavljati javnost zbog otkrića koje je bivša prva dama Amerike svih ovih godina čuvala za sebe

Nakon što je otkrila da je zagovornica pobačaja, kao i prava da žena sama odlučuje o svom tijelu, što se itekako kosi sa stavovima njezinog supruga Donalda Trumpa, Melania se u svojim memoarima dotakla i svog odrastanja u Sloveniji.

Iako se govorilo kako joj je otac Viktor Knavs bio komunist, ona je sve to zanijekala, ali je otkrila kako su susjedi cinkarili vlastima njihovu obitelj.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Odrastanje u Sevnici

U memoarima je Melania Trump opisala svoje odrastanje u malom selu Sevnica u Sloveniji kao iznimno sretno, rekla je kako se manekenstvom počela baviti već sa šest godina, ali i da je sa svojom 'prosperitetnom' obitelji putovala Europom. Otkrila je tako kako su njezina majka Amalija i otac Viktor vodili nju i sestru Ines na koncerte Eltona Johna i Tine Turner.

No, i nije bilo baš sve tako bajno kako se činilo. Kako je otkrila, zbog 'sumnjivog načina života' njezina oca tajna policija pretresla je 1978. godine njihov dom. Melania se tako prisjetila trenutka kada je njezin otac dovezao 'prekrasni francuski Citroen Maserati' kada je imala sedam godina i nazvala ga 'najljepšim automobilom kojeg je ikada vidjela'.

  • +4
Melania Trump i Donald Trump Izvor: EPA / Autor: SHAWN THEW

Tko ga je prijavio?

Do danas nije saznala tko je točno prijavio vlastima da je 'nešto sumnjivo u načinu života njezinog oca'. 'Možda susjed, ili kolega ili čak navodni prijatelj. Moj otac nikada nije proglašen krivim za zločin i nikada nije završio u zatvoru', napisala je Melania Trump.

O navodima da je njezin otac bio komunist, Melania je rekla kako to 'ne odražava njegova politička uvjerenja' i da je članstvo u stranci bilo obavezno. 'Njegova pripadnost Komunističkoj partiji bila je obavezna, budući da je partija uvela automatsku mjesečnu isplatu dijela njegove plaće', napisala je Melania Trump.

Otkrila je kako je s obitelji zimi skijala u Alpama, dok su ljeta provodili u Hrvatskoj, na našoj obali. 'Bezbrojne su priče o mom djetinjstvu objavljene, ali često je sve bilo promašeno, oslikavajući turobnu i netočnu sliku mog odrastanja. Zaista, moje je djetinjstvo bilo ispunjeno srećom, ljepotom i pozitivnošću, daleko od tipične priče djevojčice odrasle u komunističkom društvu.'