stari kao dobro vino

Minea danas slavi rođendan: Iskopali smo njezine fotografije s početka karijere

17.09.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Jedna od najvećih pop zvijezda, a danas mnogima jedna od najdražih voditeljica očarava izgledom uspješno prkoseći starenju. Od kad je počela karijeru privlači pažnju svojim glazbenim i modnim izričajem, a povodom njezinog 47. rođendana prisjetili smo se kako je izgledala na početku svog glazbenog puta

Renata Končić Minea karijeru je počela je još kao tinejdžerica, a premda je mislila da će biti teta u vrtiću, danas se, među ostalim može pohvaliti i da je diplomirana menadžerica marketinga.

Neplanirano u glazbi

Pjevačica čije hitove i dan-danas mnogi pjevuše ili plešu na njih na nekom događanju, često naglašava da joj se sve dogodilo slučajno. Niti se planirala baviti se pjevanjem, niti biti na televiziji. Mislila je da će 'marketing biti njezin život' no 'život poigrao i vratio je u glazbene vode'. Ne može zamisliti svoj život bez glazbe, a voditeljstvo je, kazala je ranije, došlo spontano.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Prije svega je radila na humanitarnom projektu 'Radna akcija' a nakon toga je došao 'Dom iz snova'.Uživala je radeći te projekte, a nakon toga je dobila ponudu da postane dio IN magazina u ulozi voditeljice. Njezine modne kombinacije i izgled uvijek su hvaljene. Mnogi kažu da izgleda bolje nego ikad - premda joj vanjština nikad nije bila imperativ. Uvijek se, priznala je, 'truditi se raditi na sebi, prvo iznutra, jer kažu da se vidi i izvana kad je čovjek zadovoljan sa sobom iznutra'.

'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

Vitke noge u prvom planu: Minea zablistala u efektnoj verziji modnog klasika

Pogledaj galeriju

Posljednjih godina skinula je 20-ak kilograma - polako, temeljito, zdravom prehranom i vježbanjem. Na početku karijere imala je dječački, mladenački modni stil kojeg je s godinama transformirala u ženstveni, elegantniji. Kosu nikad nije kratila, a boju je znala mijenjati.

  • +2
Renata Končić Minea Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL