ŠTO MU SE DOGODILO?

Muke po glumcu: Rene Bitorajac završio u gipsu

07.04.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Popularni glumac iznenadio je svoje brojne pratitelje na službenoj Facebook stranici objavivši fotografiju na kojoj leži na krevetu u bolničkoj prostoriji. Torzo i desna ruka kao i lijeva noga Renea Bitorajca su u gipsu pa fanovi nagađaju je li riječ o kakvom reklamnom triku, Reneovoj zafrkanciji ili je zaista imao nezgodu

'Već danas je puno bolje', napisao je Rene Bitorajac pored fotografije očito snimljene u večernjim satima.

'Jel ovo za potrebe neke serije, filma, kazališnih daski ili? Ako nije brz oporavak Rene', 'Nadam se da je ovo samo za ulogu', 'Buraz te fore s gipsom moš' prodavat negdje drugdje', 'Eh, na što su sve neki spremni za malo medijske pažnje', 'Jel to naša mala klinika?', bili su sumnjičavi Reneovi pratitelji u svojim komentarima.

Glumac nam nije htio otkriti o čemu je riječ. 'Pratite moj Facebook profil i sve ćete saznati', rekao je kratko za tportal.

Trenutno ga gledamo u voditeljskoj ulozi na Novoj TV u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato', no uskoro će Rene sa glumačkim kolegom Brankom Đurićem Đurom u Zagrebu otvoriti kazalište Luda kuća pa nije isključeno da omiljeni voditelj talent showova s fotografijom u gipsu samo šali kako bi skrenuo pozornost na taj svoj važni projekt.

'Vjerujemo da će ludilište 'Luda kuća' biti omiljeno mjesto za izlaske, druženje i smijanje za sve generacije', najavio je Bitorajac ranije za tportal.

  • +10
Rene Bitorajac Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL