San Sebastian Film Festival

Na crvenom tepihu pali i poljupci: Monica Bellucci više nigdje ne ide bez Tima Burtona

26.09.2024 u 15:31

  • +4

Monica Bellucci i Tim Burton

Izvor: Profimedia / Autor: COOLMedia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Filmski festival u San Sebastianu okupio je brojne face koje su iz Venecije samo produžile u Španjolsku. Isto su učinili i Tim Burton i Monica Bellucci koji su stigli kako bi pred španjolskom publikom predstavili najnoviji film 'Bubimir'

Prije nešto manje od godinu dana poznati redatelj Tim Burton i slavna glumica Monica Bellucci prvi su put zajedno kročili na crveni tepih kao ljubavni par, a za svoje prvo službeno pojavljivanje u javnosti odabrali su 18. Filmski festival u Rimu. Otada se ljubavni par ne odvaja, a isto je bilo i na filmskom festivalu u San Sebastianu.

Na filmski su festival stigli sa svojim filmom 'Bubimir' koji, nažalost, i nije dobio baš najbolje kritike te ga mnogi gledaju tek kao hommage starom filmu iz 1988. godine.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

U novom filmu popularna glumica glumi uz Jennu Ortegu, Micheala Keatona i Winonu Ryder, a prvi put i uz popularnog redatelja s kojim je u vezi više od godinu dana.

Monica Belluci i Tim Burton ne skrivaju opčinjenost ljubavnim osjećajima

'Što da vam kažem... Drago mi je da sam, prije svega, upoznala muškarca. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu... Znam čovjek, volim ga, a sada ću upoznati i redatelja. Ovo je početak još jedne avanture', rekla je Bellucci za Elle u lipnju 2023. godine.

Stigavši na filmski festival u Španjolskoj, par nije skrivao zaljubljenost pa su na crvenom tepihu spremno pozirali izmjenjujući poljupce i smiješeći se kamerama.

Mnogima je bio zanimljiv i modni odabir lijepe Talijanke koja je odjenula crno odijelo s oversized sakoom ispod kojeg je nosila svileni top nalik donjem rublju.

PLIJENI SEKSEPILOM

Nosi je od glave do pete: Zanosna Monica Bellucci dominirala u hit boji jeseni

Pogledaj galeriju