ČEMU TO?

Na vrhuncu slave Ana de Armas napustila je Hollywood, a sad je otkrila i razlog

12.09.2024 u 11:58

Bionic
Reading

Nakon što je prekinula vezu s Benom Affleckom, kubanska ljepotica Ana de Armas donijela je odluku - svoj će privatni život čuvati samo za sebe, stoga ne čudi da je, gotovo ispod radara, prošlo njezino preseljenje iz Hollywooda, a sve kako bi mogla živjeti normalnim životom

Danas je jedna od najtraženijih glumica generacije, a lijepa Kubanka ovih je dana na filmskom festivalu u Torontu predstavila javnosti i svoj najnoviji film - 'Eden'. Angažmani Ane de Armas nikada ne prolaze nezapaženo, a slično je bilo i s njezinim privatnim životom dok je bila u vezi s Benom Affleckom.

No, čini se da ju je upravo desetomjesečna veza s Affleckom 2020. godine i život pod povećalom javnosti naučilo najboljoj životnoj lekciji zbog čega je i donijela odluku nakon prekida da svoj privatni život zadrži za sebe.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Tijekom intervjua kojeg je u Torontu dala za E! News, Ana de Armas osvrnula se na svoja postignuća u zabavnoj industrijia, a priliku je iskoristila i da otkrije zašto je odlučila napustiti Hollywood, barem što se života tiče.

Zamijenila Hollywood ruralnim Vermontom

Holivudsku adresu Ana je zamijenila onom u ruralnom Vermontu, a to je pojasnila riječima: 'Danas svi želimo biti što dalje od ludila svijeta. Svi želimo dobiti priliku i izgraditi vlastiti siguran prostor, pa sam tako i ja sama donijela tu odluku. Pronašla sam dom u kojem se stvarno osjećam slobodno. Mogu biti sama sa sobom, ali i dovesti samo one ljude s kojima želim biti. Tamo sam kao u nekoj svojoj maloj čahuri.'

  • +3
Ana de Armas Izvor: EPA / Autor: Javier Etxezarreta

Na odluku o preseljenju natjeralo ju je iskustvo života u Los Angelesu gdje su je paparazzi pratili u stopu, pokušavajući uhvatiti svaki njezin dijelić privatnog života.

'Jednostavno osjetiš da je vrijeme za promjene. Da je vrijeme da se pobrineš za sebe. Dođe to neko vrijeme kada naučiš što je dobro za tebe, a što nije. Vrijeme da obratiš pozornost i poduzmeš nešto', rekla je Ana de Armas koja unatoč preseljenju radi punom parom, a o novim projektima čut ćemo uskoro.