kakva promjena

Nabacio 'ljetni look': Domaći glumac, zvijezda brojnih serija osvanuo s novom frizurom

09.07.2024 u 11:43

Bionic
Reading

Marko Braić, koji je svojevremeno oduševljavao svojim transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', te ga je publika upoznala kroz serije 'Na granici', 'Dar mar' i 'San snova', odlučio se za promjenu imidža

Marko Braić ljeto je dočekao s osvježenim izgledom. Odlučio je izbušiti uho te je stavio zlatnu naušnicu a sve je zaokružio i promjenom frizure. Naime, pofarbao se u plavo.

Izbjeljivanje, popularno blajhanje kose bilo je popularno dvijetisućitih, a sad je očito opet u trendu, kako je nagovjestio zgodni Istrijan. Uz novu frizuru i osunčaniji ten, plave oči su mu dodatno došle do izražaja.

Ova promjena nastala je prije njegovog odlaska na putovanje u Španjolsku, a nije poznato je li rezultat toga možda neka nova uloga. Inače, uvijek angažiran na raznim projektima, a svakako mu je dan od dražih bila serija 'San snova' u kojem su ga gledatelji nedavno gledali.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Inače, Marko glumi u drugoj sezoni serije 'Hotel Portofino'. Otkrio je kako 'nije htio dati do znanja da baš ne znam pričati talijanski', pa je je uvijek nekog molio da ga nauči nešto jednostavno i imao lekcije iz tog jezika tijekom snimanja. Ispričao je kako je bilo 'puno naših ljudi u različitim sektorima, ali samo nekoliko je na seriji radilo kao glumci'.

Marko Braić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas