ADAM BRODY

'Najseksi štreber' s TV ekrana ponovno osvaja i to u Netflixovom hitu o kojem svi govore

28.09.2024 u 16:23

Bionic
Reading

Nova serija 'Nobody Wants This' osvojila je brojne pozitivne kritike od gledatelja koji su uspjeli uloviti vremena i pogledati je čim je sletjela na Netflix, a svi tvrde da je par Kristen Bell i Adam Brody pun pogodak! Popularna teen zvijezda dugo je čekala svoju pravu šansu da se vrati na mjesto omiljenog glumca mnogih gledatelja, a s ovom serijom je baš pogodio

Adam Brody poznat je kao zvijezda serije 'O.C', a sada se vratio u svijet serija! Na Netflix je nedavno stigla serija 'Nobody Wants This', prva veća Brodyjeva uloga nakon teen serije, a na gledateljima je da prosude je li s godinama popularni glumac uspio 'izbrusiti zanat'.

'Napokon, romantična komedija koja nije samo ljubavna priča, već i početak kulturnog razgovora s Bell i Brodyjem koji izazivaju neospornu kemiju', 'Volim ovu seriju. Lakoća, smijeh, ljubav i tolerancija! Prolio sam suze! Kada će biti objavljena 2. sezona?', samo su neki od komentara na društvenim mrežama prema kojima zaključujemo da ovoj seriji itekako treba pružiti priliku.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Svi su ga znali kao Setha Cohena

Upisavši fakultet, Brody je vrlo brzo shvatio da to nije za njega. Već s 19 godina donio je odluku o napuštanju fakulteta i preseljenju u Hollywood s velikim snom: htio je postati glumac!

San je ubrzo sproveo u djelo te je angažirao trenera glume i potpisao ugovor s talent menadžerom.

Sati glume su se isplatili, a 21-godišnji glumac dobio je ulogu u filmu 'Growing Up Brady', a zatim i manju ulogu u popularnom filmu 'Američka pita 2'. Ipak, najveću slavu donijela mu je serija 'Gilmorice'. Kroz devet epizoda tumačio je Davea Rygalskog, Laneinog kolegu iz benda i ljubavnika.

Samo dvije godine nakon prve veće uloge, Adam Brody je postao i zvijezda teen serije 'O.C'!

Tinejdžerska serija gotovo da je promijenila njegovo ime u javnosti jer baš je svima bio poznat kao Seth Cohen, teen idol kojeg je Los Angeles Times opisao kao 'najseksipilnijeg štrebera na TV-u'. Međutim, iako ga je uloga toliko proslavila, glumac nije bio posve zadovoljan.

'Zamjeram sebi manjak profesionalizma i nepoštivanje posla. Što se tiče angažmana u cjelini, samo ću reći da su to različite serije, 1. sezona i kasnije sezone. Da je kvaliteta ostala kao kvaliteta prve sezone, siguran sam da bih bio puno više angažiran... Kvaliteta toga i moj angažman išli su ruku pod ruku', izneseno je u knjizi 'Welcome to the OC : The Oral History'.

Brz uspon i još brži pad

Iako je bio nezadovoljan serijom 'O.C', glumac je dobio čak tri Teen Choice Awards za najboljeg glumca u dramskoj seriji. Upravo zato mnogi su očekivali da će njegova karijera prerasti u pravu holivudsku karijeru o kakvoj se mašta.

Baš kao i uloge njegovih kolega iz popularne serije, uloge koje su uslijedile nisu mu donijele gotovo nikakav uspjeh. Ni kritika ni publika nije bila baš blagonaklona prema nekadašnjoj teen zvijezdi, premda se našao u istim projektima kao i Meghan Fox, Meg Ryan, Kristen Stewart, ali i Steve Carell i Keira Knightley.

Bračne vode sa zvijezdom teen serije

Angažman u seriji 'The Oranges' 2011. godine zbližio je Brodyja i tada novonastalu teen zvijezdu koju je proslavila serija 'Tračerica'.

Iako je bio zauzet kad ju je upoznao, nakon nekoliko mjeseci Adam Brody zaljubio se u kolegicu glumicu Leighton Meester. Zaručili su se u studenom 2013, u manje od godinu dana nakon što su započeli vezu, a strogo tajno vjenčanje održano je u veljači 2014. u sjevernoj Kaliforniji.

U kolovozu 2015. postali su roditelji djevojčice, a godine 2020. obitelj je postala bogatija i za sinčića. Međutim, ovaj par o obitelji rijetko kad govori: Sve je tako intimno i privatno. To je nešto što zapravo nikada ne bih mogla opisati riječima. Tako je emocionalno putovanje imati djecu i svakako me natjeralo da razmislim o vlastitom odgoju i djetinjstvu. Imajući djecu, želim im dati sve ono što nikada nismo imali dok smo odrastali, ali istovremeno biti iskrena i otvorena o tome koliko bismo trebali biti zahvalni za sve što imamo', komentirala je glumica Meester.

Novi pokušaj s Netflixom

Adam Brody dugo je čekao svoju drugu šansu da vrati dobar odnos s publikom i obožavateljima, a čini se da bi najnoviji projekt u suradnji s Netflixom mogao biti baš to.

Nobody Wants This | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ne postoji židovski glumac koji nije bio bio na audiciji. U svim tim tipovima bilo je takve vrste cinizma koju ovaj lik jednostavno nije mogao imati. Trebao je imati istinsku toplinu koju bi širio, mekoću i slatkoću. Adam ima sve to. Lik je inspiriran mojim suprugom, a moj suprug je netko tko te ne može natjerati da se osjećaš loše', rekla je kreatorica serije 'Nobody Wants This'.

Uz Kristen Bell, Adam Brody ispričat će priču o ljubavi između voditeljice podcasta koja se izjašnjava kao agnostik i nekonvencionalnog rabina Noaha.

'Kada glumite s Adamom, osjećate se kao da razgovarate sa stvarnom osobom', komentirala je Kristen Bell suradnju s glumcem otkrivši da je Brody nevjerojatno izbirljiv po pitanju uloga.

Adam Brody i Kristen Bell u 'Nobody Wants This' Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia