talentirani glumac

Bio je model, radio i na baušteli: Tko je zgodni Miro iz serije 'U dobru i zlu'

24.09.2024 u 20:28

Bionic
Reading

Nova serija 'U dobru i zlu', koja se prikazuje na Novoj TV, okupila je brojna poznata glumačka imena, ali veliku pažnju privlače i publici ona manje poznata. Među njima je i Ammar Mešić, srpski glumac kojeg dosad nismo viđali u hrvatskim serijama

Srpski glumac Ammar Mešić, koji u seriji igra mladog zavodnika Kašmira, zvanog Miro, sina glavnog lika Veljka Sriće (Filip Juričić), zapeo je za oko brojnim gledateljicama, o čemu svjedoče društvene mreže.

U glumi od malih nogu

Odrastao je u gradiću Prijepolju, na tromeđi Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Mama Sanela mu je učiteljica, tata Fuad radi u poreznoj upravi i velika su mu podrška u svemu što radi, baš kao i dvojica mlađe braće Deni i Dino. Još u vrtićkoj dobi počeo je glumiti u predstavama. Na studij glume krenuo je sa 17 godina, a nakon prve godine dobio je ulogu u seriji 'Zauvek mlad'. Dvije godine kasnije glumio je u grčkom filmu 'Vođa'.

Od Afrike do Monaka: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Isprva je radio kao model u raznim reklamnim kampanjama, snimao je kratke filmove, glumio u kazalištu, ali i radio-dramama. Među ostalim se pojavio u poznatoj 'Igri prijestolja'. Iza njega su i uloge u serijama 'Vojna akademija', 'Otvorena vrata' i 'Santa Maria della Salute'.

Kritizirao Vučića pa dobio otkaz

32-godišnji glumac zaokupio je pažnju javnosti nakon što je prošle godine obznanio da je dobio otkaz u seriji 'Igra sudbine' (premda je njegov Strahinja bio jedan od glavnih likova i igrao ga je gotovo pet godina) jer je otvoreno kritizirao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i aktivno podržao prosvjed 'Srbija protiv nasilja'. Zbog toga je odlučio preseliti se u Austriju.

počinje emitiranje

Glumci predstavili novu seriju 'U dobru i zlu': Evo koga ćemo sve gledati na ekranima

Pogledaj galeriju

U Beču je radio na gradilištu. Upravo ondje ga je zatekla ponuda za ulogu u seriji.