atraktivna splićanka

Tko je zavodnica Una iz serije 'U dobru i zlu' koja je zavela dva brata

20.09.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Una Praljak je studentica glume, kći jedinica oca Joce (Enes Vejzović) koji je na rubu kriminala koja se koja se zaljubljuje u Mira (Ammar Mešić), brata svog dugogodišnjeg dečka Jakova (Toma Medvešek). Najkraći je to opis glavne uloge koju u dramskoj seriji Nove TV, tumači glumica Marija Klanac

S dramskom serijom 'U dobru i zlu' domaća javnost upoznala je neka nova lica, a mlada Splićanka je jedna od njih.

Uspješna i u sportu

Marija Klanac je glumu diplomirala 2019. na Akademiji umetnosti u Beogradu. Može se pohvaliti da je bila prvakinja i viceprvakinja Hrvatske u gimnastici, prvakinja u džudu, a trenirala je i skokove u vodu. Nedavno je rekla da ju je sport naučio disciplini, upornosti, kako da bude samostalna odmalena i kako da kontrolira tremu. Naglasila je da ju sport, uz njezine roditelje i sestru, izgradio u ovo tko je danas.

Od Afrike do Monaca: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ima veliku podršku

I dok je ljubavni život njezine junakinje u seriji vrlo napet, Marija je u privatnom životu godinama sretno zaljubljena. Ljubav, liječnika Stefana Dugalića pronašla je u Beogradu. Nerijetko putem društvenih mreža dijeli zajedničke objave. Glumica je izjavila da joj je dečko velika podrška u svemu i da im 'udaljenost ne predstavlja problem'.

a

počinje emitiranje

Glumci predstavili novu seriju 'U dobru i zlu': Evo koga ćemo sve gledati na ekranima

Pogledaj galeriju