SAMOZATAJNI GLUMAC

Filip Juričić progovorio o svojoj Niki: 'Doma sam dosadni čangrizavi muž'

30.08.2024 u 15:30

Bionic
Reading

Uskoro kreće nova serija Nove TV 'U dobru i zlu', a jedan od naših najpoznatijih glumaca u njoj ima glavnu ulogu. Od njegovog posljednjeg projekta, serije 'Na granici' prošlo je šest godina, a Filip Juričić se, kaže, jako razveselio pozivu za novi angažman

Za razliku od posljednje emitiranih serija na Novoj TV koje su imale humorističnu notu, 'U dobru i zlu' je dramska serija puna dramatičnih zapleta i intriga. Snimanje se, kaže glumac, odvija na 'izuzetno dobrim lokacijama, scene se rade kvalitetno' pa Filip Juričić smatra da će biti 'jako lijepo snimljeno'.

Prisjetio se kako je kroz pubertet htio probati neka druga zanimanja, ali gluma je, kazao je, bila 'najbolji izbor jer uz nju može biti sve to, i pilot i kuhar i ljubavnik i negativac'.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Filip i njegova odabranica Nika Dogan upoznali su se dok je on već bio poznat glumac pa se naučila na njegovu slavu.

Odlučili smo spontano da naš obiteljski život bude jedno, a moj javni život drugo. Nikad nismo uvlačili privatluk u novine, to je nekako naša odluka. Ode ona sa mnom na neke premijere, promocije, podruži se, poslika se, ali nju to ne interesira. Privatno mi živimo dosta običan život kao svi normalni ljudi. Upoznala me kao javnu osobu i dobro je sve prihvatila. Ona zna jako dobro da sam ja na televiziji jedno, a doma samo dosadni čangrizavi muž!', ispričao je kroz smijeh za Dnevnik.hr.

Filip Juričić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matko Stankovic

S Nikom je, podsjetimo, dobio sinčića Lava, a sina Jana ima iz veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić. Nika iz prvog braka ima djevojčicu.

TERMIN SE PRIBLIŽAVA

Filip Juričić ne skida osmijeh s lica: U društvu trudne zaručnice uživao u ljetnoj večeri

Pogledaj galeriju