o novoj ulozi

Filip Juričić: 'Drago mi je da sam u koži tog lika nisam u pravom životu'

14.08.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Na Novu TV uskoro stiže nova serija 'U dobru i zlu' uzbudljiva priča inspirirana istinitim događajima, a glavnog lika Veljka Sriću, muškarca koji je tijekom 25 godina vodio dvostruki život, utjelovio je Filip Juričić

'Dolazimo u trenutak kad se tom čovjeku srušio cijeli svijet na glavu i sad trebamo vidjeti na koji način će se izvući. Ima puno pritisaka sa svih strana. Drago mi je da sam u koži tog lika samo na setu, da nisam u pravom životu, jer to je stvarno jedna situacija koju si nitko ne bi priželjkivao!', rekao je Filip Juričić.

Otkrivanje godinama skrivane tajne

Dvostruki život dolazi do dramatičnog preokreta kada Veljko Srića odlučuje suočiti se s posljedicama svojih odluka i razotkriti istinu koja će šokirati sve oko njega. 'Mislim da je to uvijek put u pakao, koliko god se slatko činilo, kad tad izađe na vidjelo i donese ogroman nered svim upletenima, a i samom varalici', dodaje glumac i objašnjavajući da serija preispituje moralne vrijednosti i posljedice ljudskih postupaka.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Privatno mu 'cvjetaju ruže'

Premda njegov lik proživljava pravu emotivnu dramu u seriji glumac u stvarnom životu živi miran obiteljski život s partnericom Nikom Dogan s kojom je već sedam godina i dvojici sinova. Svojedobno je izjavio da jako voli kuhati i 'želja mu je upisati neki tečaj' te da je 'spreman volontirati u nekom dobrom restoranu'.

Filip Juričić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matko Stankovic