NIJE MU LAKO

Najteža borba princa Williama: Javnost nikada neće doznati što se događa iza zatvorenih vrata

08.05.2024 u 17:30

Bionic
Reading

Nakon što su u razmaku od svega nekoliko dana kralju Charlesu i Kate Middleton dijagnosticirali karcinom, sav teret ovoga svijeta pao je na leđa princa Williama koji je dobio teški zadatak - zadržati obitelj na okupu

Kao budući kralj, princ William svjestan je da nema puno mogućnosti za neki pretjerani manevar, kao i da nema vremena za tugu. Život ga uistinu nije mazio, a nakon što je ostao bez majke, princ William morao se suočiti s novim teškim trenucima. U kratkom period karcinom je dijagnosticiran njegovom ocu, kralju Charlesu III, ali i njegovoj voljenoj supruzi Kate Middleton.

'Bilo da ste princ ili siromah, nitko ne želi ovakvo što doživjeti da u kratkom roku i otac i supruga završe na liječenju od karcinoma', rekao je dobro upućeni izvor za magazin People.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Iako je, nakon kraće pauze tijekom koje se posvetio Kate i djeci, princ William ponovno prionuo na posao, ne treba ni postavljati pitanje koliko mu teško pada fokusiranje na poslovne obveze kada kod kuće proživljava najteže trenutke i pokušava obitelj zadržati na okupu.

'Za Williama sve ovisi o Kateinom oporavku', uvjerena je kraljevska biografkinja Ingrid Seward.

  • +6
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Alastair Grant/WPA Pool/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tijekom 13 godina braka, princ i princeza od Walesa stavili su fokus i prioritet na svoju djecu - Georgea, Charlotte i Louuisa - oslobađajući svoj zgusnuti poslovni raspored samo tijekom školskih praznika kako bi mogli biti zajedno, ali i sudjelujući u vožnji do škole i iz škole, ne prepuštajući taj zadatak dadilji.

Sada je princu Williamu jedini prioritet postao Kateino ozdravljenje, pružajući joj najveću podršku, kao i djeci, kako bi čim prije bila ona stara.

kraljevske obaveze

Princ William snimljen u bijeloj kuti u sjeveroistočnoj Engleskoj

Pogledaj galeriju

'Iz onoga što znamo o njihovim osobnim životima, i za Williama i za Kate najdragocjenija stvar je provođenje vremena sa svojom djecom. Bolest Kate i kralja stavila je golem pritisak na Williama, i kao roditelja i kao nasljednika. Donijelo je svakakve izazove, a on se s time nosio smireno i bez drame', otkrio je kraljevski biograf Robert Lacey dodavši kako se nitko nije nadao da će život princu Williamu tako promiješati karte.