veliki gubitak

Najteži dani za obitelj bivše supruge Zorana Mamića

10.03.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Vanja Horvat, kolumnistica i poduzetnica, trenutno proživljava najteže dane. Na Instagramu je objavila tužnu vijest da je na Dan žena preminula njezina 73-godišnja majka Dunja

'Mirno spavaj majčice moja. Ovo će zauvijek biti tvoj dan, 08.03.', napisala je kratko bivša supruga Zorana Mamića, a ispod objave su mnogi počeli izražavati sućut. Vanjina mama Dunja, po struci profesorica matematike i fizike, godinama se borila s Alzheimerovom bolešću koja joj je dijagnosticirana u listopadu 2014., a da nešto nije u redu članovi obitelji posumnjali su još u ljeto 2013. godine.

O njoj se godinama brinuo Vanjin otac Hrvoje, legendarni hrvatski rukometaš.

'Ja sam svjestan da ću napraviti sve da ona do zadnjeg dana bude kod kuće. Ja je ne dam u dom, ne dam je u bolnicu. Borit ću se dokad ću moći. Sve mislim da to što joj ja pružam teško će netko drugi pružiti. Dok vidim da se smije meni je - ovako mi je vedro ko' danas u Novalji', izjavio je ranije za RTL.

I sama Vanja pričala je o majčinoj bolesti prije dvije godine,.

‘Njena bolest promijenila me samo utoliko da puno više cijenim svaku sekundu provedenu s obitelji i ljudima koje volim. Nekada sam se ljutila kada nas je mama znala kritizirati, no sada bih sve dala da mogu još i gore kritike slušati 24 sata. Nastojim svaki trenutak biti kraj voljenih osoba jer tek kad se dogodi ovako nešto, shvatiš da nema ništa dragocjenije od njihove prisutnosti u tvom životu’, rekla je za Miss7.