CHRISSY TEIGEN

Nakon što se obrušila na Trumpa, slavna ljepotica odlučila progovoriti i o Meghan Markle

20.11.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Supruga pjevača Johna Legenda, manekenka Chrissy Teigen poznata je po svom 'oštrom' jeziku, osobito kada je na tapeti američki predsjednik Donald Trump, s kojim redovito ratuje na društvenim mrežama. Ipak, ovoga se puta dogodila jedne članice kraljevske obitelji, s kojom poznanstvo seže daleko u prošlost

Prije nekoliko godina, u vrijeme kada ni jedna ni druga još nisu bile planetarno popularne, Chrissy Teigen i Meghan Markle radile su zajedno i to kao hostese u tada popularnom showu 'Deal or No Deal'. Uvijek odjevene u kreacije koje su im isticale obline, obje su tamo bile samo da uljepšaju show i donesu sreću natjecateljima, a sada se tog vremena prisjetila i manekenka i supruga pjevača Johna Legenda.

  • +15
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Snimale smo zajedno 'Deal or No Deal' i ona je bila baš simpatična. Danas me svi ispituju kakva je bila, a ja se odmah ograđujem riječima da ne želim iznositi nikakvu prljavštinu. Ona je predivna', rekla je Chrissy Teigen o supruzi princa Harryja.

Zajednička snimanja i poznanstvo s, danas, vojvotkinjom od Sussexa, Chrissy Teigen često koristi kako bi zezala svog supruga Johna Legenda. 'Često mu kažem: 'To sam mogla biti ja, mogla sam se udati za princa Harryja i postati princeza.'

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Svoje oduševljenje vojvotkinjom ne krije, te čak otkriva kako je kuharica Meghan Markle 'Together', jedina koju je naručila i prije negoli je stigla u samu prodaju. Inače, Chrissy Teigen opčinjena je cijelom kraljevskom obitelji, a dokaz tomu je i da se za nedavnu Noć vještica maskirala u kraljicu Elizabetu II, dok je njezin suprug utjelovio princa Philipa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🇬🇧👸🤴🏽🇬🇧

Objavu dijeli John Legend (@johnlegend)

Meghan Markle na 'Deal or No Deal' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube