mlađe - slađe

Natalie Portman demantirala šuškanja o vezi sa zgodnim 28-godišnjim glumcem

31.05.2024 u 15:51

Bionic
Reading

Natalie Portman viđena je ranije ovog tjedna u izlasku s kolegom glumcem, a snimljeno dobro raspoloženje potaknulo je šuškanja o prirodi njihove veze

Natalie Portman friško je razvedena, a svaki njezin osmijeh sada je pod povećalom te mu se traži 'krivac'. Glumica je nedavno viđena u društvu mlađahnog irskog glumca, a zajednički izlazak u utorak mnogi su protumačili kao ljubavni spoj.

Večernji izlazak u Islingtonu u Londonu odao je da se 42-godišnja Natalie Portman i 28-godišnji Paul Mescal sjajno provode, a dobro raspoloženje potaknulo je glasine.

Ipak, strani mediji donose da je riječ tek o platonskoj vezi te da su Mescal i Portman prijatelji.

'Da sam ja u dramskoj školi znao da ću razgovarati s tobom, uštipnuo bih se mnogo, mnogo puta', rekao je Mescal u intervjuu s Portman prošle godine. Ni glumica nije ostala dužna mladom kolegi pa ga je pohvalila za njegove scene seksa s Andrewom Scottom u 'All of Us Strangers'.

MUDRO ŠUTE

Nakon glasina o bračnoj krizi, samozatajna Natalie Portman ne skida osmijeh s lica u javnosti

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, nakon 11 godina braka Portman je odnedavno rastavljena žena. Od plesnog koreografa Benjamina Millepieda rastala se nakon što je otkrivena njegova nevjera preko koje nikako nije mogla preći.

'Bilo joj je jako teško, no njezini su se prijatelji okupili oko nje i pomogli joj da preživi najgore. Iza Natalie je teška i bolna godina, ali izašla je jača te pronalazi sad radost u svojoj obitelji, prijateljima i poslu', rekao je jedan izvor.