KNOX JOLIE PITT

Nazivaju ga Bradovom slikom i prilikom: Angelina Jolie snimljena s najmlađim sinom

08.07.2024 u 08:49

Bionic
Reading

I dok ostalo petero djece Angeline Jolie i Brada Pitta redovito viđamo u javnosti, najmlađi od svih, Viviennin brat blizanac Knox odabrao je život daleko od znatiželjnih očiju javnosti. Upravo stoga ne čudi što je njegovo pojavljivanje sa slavnom majkom izazvalo takvu pozornost

U danima sreće, Brad Pitt i Angelina Jolie sanjali su o velikoj obitelji i istu su na kraju dobili. Osim što su posvojili troje djece - Maddoxa, Paxa i Zaharu - zajedno su dobili i troje biološke djece - Shiloh i blizance Vivienne i Knoxa. Od svih njih još jedino blizanci nisu punoljetni, zbog čega bitka za skrbništvo nad njima još uvijek traje.

I dok je Vivienne, odlukom da se javno predstavlja isključivo kao Vivienne Jolie, jasno dala do znanja čiju je stranu odabrala u brakorazvodnoj parnici, njezin brat blizanac odabrao je život daleko od znatiželjne javnosti, radeći sve kako se ne bi javno eksponirao.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Stoga i ne čudi što je njegovo pojavljivanje sa slavnom majkom Angelinom Jolie izazvalo takvu pozornost javnosti. Majka i sin snimljeni ispred trgovine specijalizirane za životinje, gdje su došli u nabavku, a ono što su mnogi zamijetili je da je najmlađi Knox slika i prilika svog oca.

  • +4
Angelina Jolie i Knox Izvor: Profimedia / Autor: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rođen kao Knox Léon Jolie-Pitt te 2008. godine, ime je dobio u čast Pittovog djeda Hala Knoxa Hillhousea, dok je srednje ime Léon u čast Angelininog praprapradjeda.

Knox je od malih nogu najviše nalikovao ocu, na što je Brad Pitt bio iznimno ponosan.

KAO VINO...

Uz ovakve fotografije Brada Pitta suludo je trošiti riječi

Pogledaj galeriju