SkLADAN ODNOS

Nerazdvojne šogorice: Izabel Kovačić ne krije prisnost s Mateovom sestrom Jelenom

23.10.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Tijekom dugogodišnje veze s Mateom Kovačićem, s kojim je danas u sretnom braku, Izabel Kovačić izgradila je sjajne odnose s njegovom obitelji. Posebno je vezana za šogoricu Jelenu, s kojom ima sjajan odnos

U Londonu, u kojem trenutno živi bračni par Kovačić, zbog njegova ugovora s nogometnim klubom Chelsea, nalaze se i Mateova sestra Jelena i njezin suprug Davor.

Jelena je stigla bratu i šogorici Izabel u posjet, a zajedno su u nedjelju prisustvovali nogometnoj utakmici NFL momčadi Los Angeles Chargersa na Wembleyju.

Dok je muški dio ekipe bio okupiran sportom, Izabel i Jelena nadoknadile su propušteno vrijeme i okupirale se ženskim stvarima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

♥️

Objavu dijeli Jelena Golub (@kovacicjelena)

Tom prilikom lijepa Izabel objavila je na Instagramu fotografiju sa svojom šogoricom, ali prvenstveno bliskom prijateljicom. Dvije ljepotice pozirale su u prisnom zagrljaju i dale do znanja kako njeguju blizak i skladan odnos.

Inače, obje djevojke odrastale su u zagrebačkim Sesvetama i poznaju se od ranog djetinjstva. Između ostalog, Jelena i njezin novopečeni suprug Davor, za kojeg se udala u lipnju ove godine, bili su česti gosti kod Matea i Izabel dok su živjeli u Madridu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#beautifulDay 🌞😍

Objavu dijeli Jelena Golub (@kovacicjelena)