uživa s kćerima

Nezaboravan dan: Rakitićeva Raquel pretvorila njihove djevojčice u prave princeze

28.03.2023 u 23:10

Bionic
Reading

Raquel Mauri, supruga nogometaša Ivana Rakitića, odvela je njihove kćeri Altheu i Adaru u Disneyland i tijekom dana za pamćenje pretvorila ih u prave princeze

Raquel Mauri, supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, nakon dugo vremena se pohvalila na društvenim mrežama fotografijama s njihovim kćerima Altheom i Adarom koje su izrasle u prekrasne djevojčice.

Kćeri je odvela u posjet Disneylandu koji je, prema svemu sudeći, bio pun pogodak! Na fotografijama se vidi s koliko smijeha i veselja je protekao njihov dan u kojem su imale priliku uživati u preobrazbi u princeze te druženju sa slavnim Disneyjevim likovima.

'Smijeh ne poznaje vrijeme, mašta ne poznaje godine, a snovi su vječni', napisala je Raquel ispod objave.

Prije nekoliko dana na Instagramu je čestitala 35. rođendan suprugu Ivanu Rakitiću objavivši fotografiju na kojoj je zagrljen s kćerima te napisavši u opisu da je 'super tata'.

Nedavno je pokazala i kako ju je zaljubljeni suprug iznenadio za Dan žena i to desertom od banana i čokolada posloženim i obliku srca. 'Moj desert za dan žena', opisala je fotografiju s Rakitićem koji u rukama drži pladanj s desertom.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: Julio Munoz

Raquel rado dijeli ovakve dirljive trenutke u kojima pokazuje obiteljsku idili u skladan brak s nogometašem s kojim je u vezi od 2011. godine, a bračnim vodama plove od vjenčanja održanog dvije godine kasnije.