ide u pravni postupak

Nikad kraja problemima: Justin Bieber spreman 'vratiti što je njegovo'

24.10.2024 u 13:30

Bionic
Reading

Kao da je tek sad shvatio koliko zapravo vrijedi... Justin Bieber s 13 godina postao je globalna zvijezda, a njegov utjecaj u glazbenom svijetu iz dana u dan raste. Iako je tijekom godina 'padao', nepromišljeno trošio novac, javno pokazivao svoja najgora i najlošija stanja, utjecaj kanadske glazbene zvijezde još je uvijek golem. Čak iako više ne pjeva...

'Justinu je rečeno da se drži što dalje od svega što je povezano s Diddyjem', otkrio je prije par dana izvor za US Weekly dodavši kako se poznati pjevač želi zaštititi od cijele drame o kriminalnim djelima repera i producenta koji je obilježio početke njegove karijere. I kao da sve to nije dovoljno, Justin Bieber sada razmišlja o pokretanju pravnog postupka protiv donedavnih suradnika.

Glazbenik koji je karijeru započeo sa samo 13 godina razmišlja o tuženju bivših poslovnih menadžera koji su, kako tvrdi, loše upravljali njegovim novcem i time ga financijski oštetili.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Iako se njegova imovina procjenjuje na oko 300 milijuna dolara, popularni glazbenik mišljenja je da je mogao biti još bogatiji da su se odigrali neki potezi. Odlučivanje o poslovnim potezima ipak nije bilo na njemu, već na menadžerima koji očito nisu vidjeli neke sjajne prilike za kojima Bieber sada žali.

Justin Bieber spreman na rigorozne mjere

Kako prenose strani mediji, u Bieberu je već nekoliko godina bijes jer vjeruje da je izgubio mnogo novca zbog odluka njegovih menadžera. Iako nije točno rečeno koliko novca Bieber misli da je 'izgubljeno', upućeni su izjavili da je on razgovarao o mogućnosti tužbe protiv odgovornih.

postali su roditelji

Dok svijet drma drama P Diddyja: Justin Bieber snimljen sa suprugom u izlasku

Pogledaj galeriju

Justin se ranije ove godine razišao sa svojim poslovnim menadžerom Lou Taylor i zamijenio je Edwardom Whiteom, koji također radi s Johnnyjem Deppom.

Glazbenik je najveći dio svog bogatstva stekao u siječnju 2023. kada je prodao svoj glazbeni katalog za 200 milijuna dolara tvrtki Hipgnosis Songs Capital. Tada je naime prodao i udio u njegovim izdavačkim autorskim pravima, glavnim snimkama i srodnim pravima za cijeli njegov katalog pjesama, a Hipgnosis Songs Capital ta djela sada koristi i od njih zarađuje preko streaming servisa, korištenja u filmovima te u reklamama.