podrška iz prvog reda

Nikud bez njega: Danijelu Martinović na nastupima budnim okom prati njezin Josip

03.08.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Za ljubavnu vezu pjevačice i policijskog inspektora Josipa Plavića saznalo se u ožujku prošle godine, a od tad se Danijela Martinović ne odvaja od njega

Danijela Martinović u petak je održala koncert u Sustipanu, a u prvom redu bio je njezin partner Josip Plavić koji s njom, kad god može, ide na sve nastupe.

Putovao je i u Kanadu

Svog Josipa je upoznala nakon što je njezina odvjetnica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je brzo riješila slučaj, a Danijela i inspektor nastavili su se družiti. U svom romanu 'Tuširanje duše' opisala detalje o njihovoj vezi i njihovu priču usporedla sa filmskim scenarijem. Napisala je da su ona i Josip 'u trenutku njihovog prvog kontakta bili sami i da nisu tražili novu vezu'.

Plavić je među ostali gostovao na njezinom koncertu u Lisinskom početkom svibnja gdje su zajedno otpjevali jednu od pjesama, a putovali su skupa i na Danijelin nastup u Kanadi.

Spojeni neobičnom okolnošću, imaju mnogo toga zajedničkog. I Plavić je glazbenik. Nedavno otkrio da je napustio posao u policiji i posvetio se bendu Izvan zakona s kojim je snimio novu pjesmu i videospot 'Na kiši plešem' te se tako službeno vratio na scenu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Inače, par već neko vrijeme radi na svom novom domu. Prozvali su je kućicom u cvijeću. Danijela je priznala da se 'iznimno raduje jer je već sad doživljava kao njihovu oazu' i otkrila da su 'okupili tim ljudi koji predano radi na izgradnji njihovog doma'.

u splitu

Zablistala u plavom: Danijela Martinović u haljini s odvažnim izrezima

Pogledaj galeriju