posebna posveta

Nina Badrić sprema spektakl u Areni, uoči njega i novog albuma predstavila najosobniju pjesmu

03.10.2024 u 20:40

Bionic
Reading

Mnogima omiljena pjevačica Nina Badrić već mjesecima uveseljava svoju publiku novim pjesmama, pa tako nakon #onokad koja i dalje dominira radijskim eterom i strastvene 'Kako si' stiže njezina najosobnija pjesma s nadolazećeg albuma - 'Moji ljudi'

'Pjesma 'Moji ljudi' je najosobnija pjesma na novom albumu. Napisala sam je prije gotovo četiri godine i za mene ima posebno emotivno značenje. Ja znam u svome srcu kome sam je posvetila. Ona nosi jednu iskrenu emociju i govori o povratku sebi spoznajama i zatvaranju kruga života.

Miro Buljan je producent pjesme i Nina smatra da joj je pronašao 'baš pravu mjeru' kao i redatelj spota Darko Drinovac koji je video zamislio vrlo intimno.

Izvor: Društvene mreže

Sve je spremno za Arenu

U novom singlu 'Moji ljudi', pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim Nininim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uživati 30. studenog ove godine na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni kojeg Nina naziva najvećim koncertom svoje karijere.

koncert u makarskoj

Nova frizura i haljina koja ističe figuru: Nina Badrić izgleda fantastično

Pogledaj galeriju

'Svakako ću je otpjevati i u Areni i zapravo jedva čekam čuti reakcije publike jer njihov sud je na kraju jedino što vrijedi. Za mene će najveća sreća biti kada ćemo ju zajedno pjevati moja publika i ja.- moji ljudi i ja.'