uz pjesmu

Nina Badrić se prisjetila stare ljubavi: 'Ljubi ga majka'

08.08.2024 u 16:36

Bionic
Reading

Domaća glazbenica Nina Badrić nakon dugo je godina progovorila o ljubavi. Ne otkrivajući ljubi li nekog danas, prisjetila se jedne stare ljubavi koja ju je inspirirala na mnoge pjesme

Domaća pjevačica Nina Badrić prije nekoliko je dana održala koncert u čarobnoj atmosferi splitskog Sustipana, a na Instagramu je podijelila nekoliko isječaka kako bi i njezini pratitelji mogli uživati u splitskom nastupu. U jednoj od objava prisjetila se i bivše ljubavi te otkrila da je pjesmu napisala s posvetom.

Na osobnom Instagram profilu popularne Badrić osvanula je snimka Ninine nove pjesme '#onokad', ali i jedne pjesme iz 2000. godine.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Riječ je o pjesmi 'Nek ti bude kao meni' koju je glazbenica objavila 2000. na albumu 'Nina'. Bezvremenski hit dobro je poznat svim Nininim obožavateljima, a sada im je glazbenica priznala da joj je pišući pjesmu na umu bio muškarac čije ime je ipak zadržala za sebe.

'Ovu pjesmu napisala sam davne 2000-te god dok sam još bila mala i imala ljubavne jade', napisala je dodavši kako je ista ljubav bila inspiracija za mnoge pjesme koje je napisala: 'Uglavnom TAJ je bio sjajna inspiracija za mnoge pjesme koje su nastale ljubi ga majka! Moram priznati da i danas poneki stih napišem prisjećajući se baš takvog kao ti.'

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica već godinama ne govori o svom ljubavnom životu te svoju intimu drži za sebe.

koncert pod zvijezdama

Nina Badrić iznenadila stajlingom: Na čarobnom Sustipanu pjevala u zimskoj haljini

Pogledaj galeriju