teški dani

Nives Ivanišević oprašta se od voljenog Marlija: 'Hvala ti moj najdraži nasmijani prijatelju'

19.08.2024 u 15:05

Bionic
Reading

Bilo da umru od bolesti, starosti ili nesreće - gubitak psa, mačke ili druge voljene životinje predstavlja posebno težak i bolan događaj. S time se sada suočila supruga našeg proslavljenog tenisača, Nives Ivanišević

'Hvala ti moj najdraži nasmijani prijatelju', napisala je Nives Ivanišević u dirljivoj objavi u kojoj je, uz pjesmu 'When We Were Young', pokazala trenutke sreće sa svojim Marlijem. Brojni znali i neznani su u komentarima izrazili žaljenje zbog njezinog gubitka.

Bio joj je hormon sreće

S voljenim samojedom je provela 14 godina. Nerijetko ga se moglo vidjeti u šetnji gradom s Nives i Goranom Ivaniševićem.

'Moj Marli je moj najbolji prijatelj, moj hormon sreće. Dovoljno mi je vidjeti njegovu sretnu njušku i veseli repić i samo mi dođe da mu kažem: 'Hvala što te imam'. Nikada neću shvatiti nekoga tko živi neko vrijeme sa psom i onda ga ostavi', napisala je Nives svojedobno na blogu svog nekadašnjeg radija.

Prije rođenja sina Olivera, brinulo ju je kako će njezin ljubimac reagirati na dolazak novog člana obitelji, no po dolasku kući s bebom, na Instagramu se javila i objasnila kako je sve odlično prošlo.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nives obožava pse, a ranije si je planirala kupiti border colija. Prije Marlija imala je zeca Bugija za kojeg je izjavila da se ponaša poput malenog psa ili mačke te da joj je skakako na krevet i preo.

proljeće u gradu

Romantika u centru grada: Goran Ivanišević ne ispušta ruku svoje voljene Nives

Pogledaj galeriju