VELIKI GUBITAK

Nives Ivanišević sve je rastužila dirljivom objavom na društvenim mrežama: 'Nadam se da će sljedeći rođendan biti lakši jer ovaj boli jako'

25.05.2021 u 14:32

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Nives Ivanišević prošle je godine u srpnju izgubila majku Vesnu s kojom je bila vrlo bliska

Lijepa supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića na društvenim je mrežama objavila poruku koja je sve ganula.

Nivesina majka Vesna preminula je u srpnju prošle godine, a radijska voditeljica se na svoj način prisjetila majčinog rođendana.

Njezina emotivna objava na Instagramu sve je rastužila.

'Nadam se da će sljedeći rođendan biti lakši jer ovaj boli jako', napisala je Nives podijelivši sa svojim pratiteljima koliko joj je teško bez mame u čiju je čast posadila kokos.

Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Prvi mamin rođendan bez nje. Obožavala je ljude, životinje i biljke, pa sam joj posadila kokos. Njoj bi sigurno bolje uspio, ali i ovaj će biti najljepši kokos u obitelji kokosa jer je njezin. Nadam se da će sljedeći rođendan biti lakši jer ovaj boli, jako', napisala je voditeljica.

Nitko nije mogao ostati ravnodušan na ovu dirljivu poruku popularne radijske voditeljice.

'Vesnica, uvijek pozitivna i širokog srca', 'Divna je bila', 'Predivno', glasili su neki od komentara Nivesinih brojnih fanova.

Lijepa brineta i njezin suprug Goran Ivanišević svaki slobodan trenutak provode s malenim sinčićem, a nedavno su uživali na egzotičnoj destinaciji gdje je Nives čestitala svojim pratiteljicama Majčin dan.

'Nema mi one najvažnije s kojom bi najradje na svijetu nazdravila, zato sve sretnice koje još uvijek imate svoje Mamice na ovom svijetu, jako ih zagrlite, ne samo danas nego svaki put kad imate priliku', poručila je Nives.

Goran i Nives vjenčali su se 2017., a 2018. postali su roditelji sina kojem su dali ime Oliver.