U NEZAVIDNOM DRUŠTVU

Nove muke princa Harryja i Meghan Markle: Boje se da će ih potpuno izbaciti sa službenih stranica britanske kraljevske obitelji

29.09.2022 u 14:57

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su zabrinuti da će biti izbačeni iz kraljevske obitelji nakon što su potisnuti niže na popisu imena na službenim stranicama britanske kraljevske obitelji, tvrdi stručnjak. Donedavno su bili postavljeni otprilike na pola stranice, ali ona je ažurirana nakon smrti kraljice Elizabete

'Kralj će htjeti jasno dati do znanja da oni nisu članovi kraljevske obitelji i da se ne mogu predstavljati kao poluslužbeni članovi kraljevske obitelji', tvrdi izvor, a donosi Mirror. 'Pali su na dno ljestvice i trenutno nema šanse da se popnu', navodi izvor.

Njihovo degradiranje samo je posljednje u nizu poniženja s kojim se par suočio u proteklih nekoliko tjedana premda postoje izvještaji da je tijekom razdoblja žalovanja za kraljicom došlo do određenog poboljšanja između Harryja i Meghan s ostalim članovima kraljevske obitelji.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: TOT/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kralj Charles III vidio je 'ogromnu nadu' i bio je 'ohrabren' sastankom kojeg je imao s Harryjem i Meghan, tvrdi se. Insajder za The Telegraph je rekao: 'I dalje kralj voli oboje svoje djece. Tijekom zadnjih 16 dana bilo je ogromnih titraja nade. Što se tiče budućnosti, postoji nada u razlog za jedinstvo'. Podsjećamo kako su Harry i Meghan odstupili sa svojih dužnosti još u siječnju 2020. godine, a tada su već bili pozicionirani ispod princeze Anne.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju