NE SKRIVA PONOS

Novi uspjeh slavnog šibenskog glumca: 'To će za mene biti posao iz snova'

28.11.2019 u 17:04

Bionic
Reading

Goran Višnjić koji dulje vrijeme niže uspjehe na svjetskoj sceni, na društvenim mrežama pohvalio se da je dobio ulogu u britanskoj znanstveno-fantastičnoj seriji 'Doctor Who'. Kako glumac tu seriju i sam obožava, taj angažman mu je pravi užitak

'Iskreno vaš u Doktoru Who...uskoro više informacija', kratko je napisao Šibenčanin iza kojeg je već 20 godina uspješne karijere u Hollywoodu. Sada će biti dio serije koja se uz povremene pauze na BBC-u emitira od 1963. godine. Mnogi nagađaju kako će Goran Višnjić u utjeloviti Nikolu Teslu, no glumac nije otkrio detalje.

'Uvijek sam bio veliki fan 'Doctora Whoa' pa nakon što je došla ponuda da odigram lik jednog od meni najdražih povijesnih likova bio sam presretan, pretvorilo se u posao iz snova', donosi Metro.

Goran Višnjić pojavit će se u 12. sezoni serije koja bi se trebala početi prikazivati početkom iduće godine. Posljednja uloga u kojoj smo ga gledali bila je ona Ante Gotovine u filmu 'General' u režiji njegova tasta Antuna Vrdoljaka koja se kao serija u prosincu počinje emitirati na HTV-u.