ŠTO GLEDATI

Noviteti na streaming servisima: Napokon stiže romantična komedija godine

12.07.2024 u 16:09

Bionic
Reading

Novi vikend, novi naslovi na streaming servisima. Netflix ga otvara talijanskim trilerom i novom sezonom turske serije 'Almost Self'. Na MAX stiže hit romantična komedija 'Anyone But You', ali i uzbudljivi dokumentarac o holivudskoj legendi Faye Dunaway, dok će gledatelje na streaming servisu Disney+ zabavljati nove avanture učitelja iz osnovne škole usred siromašne filadelfijske četvrti

Vanished into the Night, Netflix, 11. srpnja

Ovog vikenda na Netflixu pogledajte novi talijanski triler 'Vanished into the Night'. Priča je to o Eleni, američkoj psihijatrici koja zbog ljubavi prema Pietru, čovjeku burne prošlosti, dolazi živjeti u Italiju. Vjenčali su se i dobili dvoje djece te imaju san da obnove seosku kuću i pretvore je u hotel, no njihovom braku došao je kraj... Jedne noći njihovo dvoje djece nestane s farme.

Vanished into the Night | Trailer in English | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Trailer in English

Another Self, Netflix, 11. srpnja

Američki streaming div ovog vikenda nudi i drugu sezonu turske serije 'Another Self'. Nakon njihovog putovanja s nadom u oporavak, Ada, Sevgi i Leyla suočavaju se s novim izazovima... Ada preuzima veliki rizik u svom profesionalnom životu, Leyla se bori s financijskim problemima dok pokreće novi posao, a Sevgi mora čuvati veliku tajnu od najbližih.

Another Self: Season 2 | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Abbott Elementary, Disney+, 10. srpnja

Treća sezona popularnog američkog sitcoma stigla je u ponudu streaming servisa Disney+. Priča je to o grupi predanih, strastvenih učitelja okupljenih u državnoj školi u Philadelphiji te su, unatoč mnogim izgledima protiv njih, odlučni pomoći svojim učenicima da uspiju u životu. Iako su ovi nevjerojatni edukatori možda brojčano nadjačani i nedovoljno financirani, oni vole ono što rade - čak i ako im se ne sviđa ne baš sjajan stav školskog okruga prema obrazovanju djece.

Abbott Elementary Season 3 Trailer (HD) comedy series Izvor: Društvene mreže / Autor: TV promos

Samo ne ti (Anyone but you), Max, 12. srpnja

Stvari pomalo izmiču kontroli u ovoj romantičnoj komediji temeljenoj na Shakespeareovu djelu 'Mnogo vike ni za što', u kojoj Sydney Sweeney i Glenn Powell glume Beu i Bena, dvoje samaca koji zbog nesporazuma nakon odličnog prvog spoja ne mogu podnijeti jedno drugo. Ali kad se njih dvoje neočekivano ponovno sretnu na vjenčanju u Australiji, čine ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe: pretvaraju se da su par.

ANYONE BUT YOU – Official Trailer (HD) Izvor: Društvene mreže / Autor: Sony Pictures Entertainment

More drveća (The Sea of Trees), Max, 12. srpnja

Dok luta tajanstvenom japanskom šumom, Arthur (Matthew McConaughey), Amerikanac usred osobne krize, susreće Takumija (Ken Watanabe), zagonetnog stranca koji je ozlijeđen i izgubljen. Arthur je odlučan spasiti Takumija, pa kreću na putovanje koje im mijenja život. Ovo je radnja filma 'More drveća' iz 2015. godine, nastalog pod redateljskom palicom Gusa Van Santa, a od sada je dostupan u ponudi streaming servisa Max.

The Sea Of Trees | Official Trailer HD | A24 Izvor: Društvene mreže / Autor: A24

Faye, Max, 14. srpnja

U ovom dugometražnom HBO-vom dokumentarcu o holivudskoj legendi, Oscarom nagrađena glumica Faye Dunaway iskreno govori o trijumfima i izazovima svoje slavne karijere. Osvrće se na borbu s mentalnim zdravljem i bipolarnim poremećajem, na obiteljsku povijest iz malog grada na Floridi, kao i na to kako intenzitet likova koje je glumila i dalje utječe na ono što je danas.

FAYE | Official Trailer | HBO Izvor: Društvene mreže / Autor: HBO