ZNAMO ŠTO GLEDATI

Stigla je nova sezona hvaljene serije, ali i komedija s oskarovkom te sočan dokumentarac

28.06.2024 u 06:32

Bionic
Reading

Od dokumentarca o legendarnoj modnoj dizajnerici, treće sezone hvaljene serije 'The Bear' pa sve do romantične komedije s oskarovkom Nicole Kidman u glavnoj ulozi - nova ponuda naslova na streaming servisima zadovoljit će i najizbirljivije

Diana Von Furstenberg: Woman In Charge, Disney+, 25. lipnja

Uzbudljivi dokumentarac o još uzbudljivijem životu dizajnerice Diane von Furstenberg intimni je pogled na život i karijeru vrijedne slavljenja. Film donosi razgovore s njezinim brojnim slavnim prijateljima, iskrena priznanja o burnom ljubavnom životu i haljini na preklop koja je postala jedan od najikonskijih komada u povijesti ženske mode. Film je premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu, a od 25. lipnja dostupan je na streaming servisu Disney+.

Diane von Furstenberg: Woman in Charge | Trailer | Hulu Izvor: Društvene mreže / Autor: Hulu

The Bear, Disney +, 27. lipnja

Uoči vikenda, treća sezona nagrađivane serije 'The Bear' stiže u ponudu streaming servisa Disney+. Serija, koju kritičari smatraju najboljom serijom o restoranskom biznisu svih vremena, prati mladog Carmyja koji naslijedi obiteljski lokal sa sendvičima nakon što njegov stariji brati izvrši samoubojstvo. Zbog navedenog napušta posao u Michelinovom restoranu i dolazi u Chicago preuzeti lokal, pokriti bratove dugove, ali i suočiti se s traumama iz djetinjstva. Na kraju druge sezone njegov 'štand s govedinom' pretvorio se u finu gastronomsku ustanovu, sa uslugom i ponudom na najvišoj razini, a već ovog vikenda možete doznati kako je prošlo njezino veliko otvorenje.

The Bear | Season 3 Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: FX Networks

That '90s Show, Netflix, 27. lipnja

Uoči vikenda u ponudu Netflixa stiže drugi dio spin-off projekta 'That '90s Show', nastalom po kultnom sitcomu 'Lude sedamdesete'. Leia Forman ponovno se nalazi u podrumu bake i djeda sa svojim prijateljima iz Point Placea. Ljeto je 1996., što znači da je banda godinu dana starija i godinu mudrija - ili biste se barem tako nadali. Sada kada je škola gotova, to ostavlja prostora za više veza, prekida i što više nevolja koje prijatelji mogu uvaliti iza leđa Reda i Kitty.

That '90s Show | Part 2 Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Supacell, Netflix, 27. lipnja

'Supacell' nova je dramska serija koja u ponudu Netflixa stiže 27. lipnja. Govori o skupini od pet običnih ljudi koji neočekivano razviju supermoći. Imaju malo toga zajedničkog osim jedne stvari: svi su tamnoputi stanovnici južnog Londona. Na jednom je čovjeku, Michaelu Lasakiju, zadatak da ih okupi sve kako bi spasili ženu koju voli.

Supacell | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Obiteljska afera (A Family Affair), Netflix, 28. lipnja

Nova romantična komedija u kojoj glavne uloge utjelovljuju oskarovka Nicole Kidman, Zac Efron i Joey King govori o Zari, mladoj dami koja radi kao osobna asistentica samoživoj holivudskoj zvijezdi Chrisu Coleu, da bi naposlijetku otkrila da je njezin šef u tajnoj ljubavnoj vezi s njezinom majkom udovicom.

Ova višegeneracijska romantična komedija o odrastanju prati svakog lika dok se suočava sa zamršenim komplikacijama ljubavi, seksa i identiteta.

A Family Affair | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

My Lady Jane, Prime Video, 27. lipnja

My Lady Jane, još jedna drugačija verzija dama u nevolji u kojoj su žene opake junakinje koje umjesto da trebaju spašavanje, spašavaju druge (i cijelo kraljevstvo). Ova se serija konkretno bavi tragičnim junakinjama iz povijesti, a riječ je o adaptaciji istoimene knjige.

U središtu radnje je briljantna i snažna Jane koja je šokirana nakon što je okrunjena za kraljicu, a kao da to nije dovoljno ubrzo postane meta raznih zločinaca koji žele tu krunu. Riječ je o mladoj plemkinji iz dinastije Tudor koja je bila kraljica Engleske punih 9 dana nakon kojih joj je odrubljena glava davne 1553. godine, ali serija će ispraviti nepravdu i ispričati povijesnu priču onako kako se zaista trebalo dogoditi.

My Lady Jane - Official Trailer | Prime Video Izvor: Društvene mreže / Autor: Prime Video
sve osim nogometa

Učitavanje...