na stadionu

Oduševila gestom: Preko 60.000 Francuza ovacijama pozdravilo Kate Middleton

10.09.2023 u 20:53

  • +3

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / ELIOTPRESS / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza od Walesa samostalno je došla u Marseille kako bi bodrila Engleze na Svjetskom prvenstvu u ragbiju

Kao kraljevska pokroviteljica ragbija te velika obožavateljica ovog sporta, Kate Middleton samostalno se uputila u Francusku da bi uživo podržala Englesku na Svjetskom prvenstvu.

U utakmici igranoj u Marseillesu engleska ragbijaška reprezentacija pobijedila je Argentinu 27:10, a sve je uživljeno pratila princeza od Walesa sjedeći u svečanoj loži.

Ova gesta oduševila je Britance, koji su u njoj vidjeli još jedan znak da je buduća kraljica 'jedna od njih', a ravnodušni nisu ostala ni Francuzi te ju je preko 60.000 gledatelja na krcatom Stade de Marseilleu pozdravilo gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Za ovu prigodu Kate Middleton birala je provjerenu kombinaciju Alexander McQueena, sačinjenu od bijelog blejzera i pripadajućih krojenih hlača, te raskošan nakit koji je nosila samo na krštenju princeze Charlotte.

Naime outfit je začinila dijamantnim naušnicama Mappin & Webb 'Empress', modelom Carriage vrijednim 3750 funti, i odgovarajućom ogrlicom Empress Mini od bijelog zlata i dijamantnog privjeska vrijednom 2000 funti. Sve je nadopunila bijelom clutch torbicom Massimo Dutti te bijelim salonkama.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia