VIRALNI HIT

Oglasila se i Jennifer Garner, evo što je rekla o trenutku kojim je obilježila Oscare

06.03.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što je jučer, u samo nekoliko sati, 45-godišnja holivudska glumica Jennifer Garner zbog svog izraza lica na ovogodišnjoj dodjeli Oscara postala viralni hit objasnila je o čemu je točno razmišljala

Gledajući na prošlogodišnju dodjelu Oscara i veliki skandal kada je krivo pročitan pobjednik u najvažnijoj kategoriji, onoj za najbolji film, ovogodišnja dodjela bila je, moglo bi se reći, pomalo dosadna. Ipak, da ne bude bez ikakvih zanimljivosti, pobrinula se glumica Jennifer Garner, čiji je izraz lica iz publike u svega nekoliko sati postao viralni hit.

I dok su jučer tisuće ljudi na društvenim mrežama nagađale čega se glumica u tom trenutku dosjetila, ubrzo se oglasila i sama Jennifer Garner i riješila sve dileme. Na svom Instagram Storyju 45-godišnja glumica našalila se na vlastiti račun i na snimke izraza svog lica nasnimila svoj glas te ponudila čak tri moguća rješenja toga o čemu je razmišljala.

'Čestitam ekipi 'Oblik vode' - možda bih trebala hodati s ribom?', rekla je referirajući se na to što je Guillermo del Toro osvojio zlatne kipiće.

  • +42
Crveni tepih, Oscar 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Hej Jimmy Kimmel, što se nalazi u tvom novčaniku? Čekaj, gdje je moj novčanik?', druga je opcija, dok je posljednja bila: 'Jedva čekam da radim s Lenom Dunham. Čekaj, jesam li potpisala da pristajem na golotinju?'