niall horan

Oglasio se i zadnji član iz One Directiona: 'Sretan sam što sam ga nedavno vidio'

18.10.2024 u 15:49

Bionic
Reading

U srijedu navečer svijet je potresla vijest o smrti Liama Paynea, jednog od petorice glazbenika koji su djelovali u sastavu One Direction. Dečki iz benda oglasili su se putem zajedničke objave, a onda i svaki zasebno

Liam Payne preminuo je u srijedu navečer nakon što je pao s trećeg kata hotela u Argentini, a kao uzrok njegove smrti navode se ozljede i obilna krvarenja koja je zadobio uslijed pada. Točne okolnosti smrti još uvijek nisu poznate, a obožavatelji i kolege ujedinjeni su u mišljenju da je glazbenik otišao prerano.

U satima koji su prethodili njegovoj smrti Liam Payne je na Snapchatu podijelio najzanimljivije trenutke svog odmora u Buenos Airesu, gradu u koji je stigao zbog koncerta svog bivšeg kolege iz One Directiona, Nialla Horana.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Upravo je Niall posljednji od preostale četvorice koji se oglasio na Instagramu te izrazio osjećaje kroz koje sada prolazi.

Niall Horan posljednji je vidio Liama uživo

Glazbenik je ovih dana nastupao po Argentini, a Buenos Aires je mjesto na kojem je posljednji put i susreo prijatelja s kojim je i započeo karijeru te krenuo na svoj glazbeni put.

'Apsolutno sam shrvan zbog smrti mog nevjerojatnog prijatelja Liama. Jednostavno se ne čini stvarnim. Liam je imao energiju za život i strast za poslom koja je bila zarazna. Bio je najbistriji u svakoj sobi i uvijek je činio da se svi osjećaju sretno i sigurno. Sav smijeh koji smo imali tijekom godina, ponekad zbog najjednostavnijih stvari, stalno mi pada na pamet kroz tugu. Moramo zajedno živjeti svoje najluđe snove i zauvijek ću cijeniti svaki naš trenutak. Veza i prijateljstvo koje smo imali ne događa se često u životu. Tako sam sretan što sam ga nedavno vidio. Nažalost, nisam znao da ću se, nakon što sam se te večeri pozdravio i zagrlio s njim, oprostiti zauvijek. Srceparajuće je', napisao je Horan uz fotografiju iz mladosti.

Ranije su se već oglasili i ostali članovi benda, a svemu je prethodila i zajednička izjava: 'S vremenom i kad svi budu u mogućnosti, bit će više toga za reći. Ali za sada ćemo odvojiti malo vremena da tugujemo i obradimo gubitak našeg brata kojeg smo jako voljeli. Sjećanja koja smo podijelili s njim zauvijek ćemo čuvati. Za sada su naše misli s njegovom obitelji, prijateljima i obožavateljima koji su ga voljeli uz nas', napisali su dečki dodavši: 'Užasno će nam nedostajati. Volimo te Liam - Louis, Zayn, Niall i Harry.'

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia