došli su ga tražiti

Po snimkama fanova ispred hotela u kojem je Liam umro, vidi se u kakvom je stanju bio prije smrti

18.10.2024 u 13:01

Bionic
Reading

Milijuni neutješnih obožavatelja oplakuju smrt nekadašnjeg pjevača One Directiona. Fanovi u Buenos Airesu otkrili su gdje nalazio, te su ga došli ispred hotela u kojem je odsjeo kako bi se fotografirali s njim i tražili ga autogram. Među njima je netko snimio i video u kojem se dobro može vidjeti u kakvom je stanju bivša tinejdžerska zvijezda bila prije pada

U satima koji su prethodili njegovoj smrti Liam Payne je na Snapchatu podijelio najzanimljivije trenutke svog odmora u Buenos Airesu. Prošlo je manje od sat vremena otkako je objavio svoju posljednju fotografiju kad se pojavila vijest da je preminuo nakon pada s balkona.

U Argentini je boravio od početka listopada zbog koncerta svog bivšeg kolege iz One Directiona, Nialla Horana u Buenos Airesu. Neposredno prije tragedije osoblje hotela je u hitnom pozivu obavijestilo policiju o 'agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola'. Prijavili su da razbija stvari i hotelsku sobu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Posljednji sati

U cijeloj priči pojavile su se i dvije žene koje bi mogle biti među posljednjima koji su ga vidjeli živog. Navodno su napustile hotel u srijedu, nakon što su neko vrijeme čekale Paynea u predvorju.

Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Ispred hotela susreo se s fanovima, a na snimci koju je objavila jedna obožavateljica vidi se u kakvom je stanju glazbenik bio prije pada.