KONKURENTI

Ona mu je favorit: Evo kako je izgledao susret Baby Lasagne sa Slovenkom koja ide na Eurosong

26.02.2024 u 11:46

Bionic
Reading

Mezzosopranistica Raiven, pravoga imena Sara Briški Cirman u Švedskoj će pjevati pjesmu 'Veronika' inspiriranu legendom o Veroniki Desinićkoj, a tu je pjesmu izvela na drugoj polufinalnoj večeri Dore u show programu. Naš predstavnik, friško izbran Baby Lasagna, otkrio je da mu je ona 'najdraža' kad je riječ o pjesmama na ovogodišnjoj Euroviziji

Nakon što je premoćno odnio pobjedu na Dori, Marko Purišić, umjetničkog imena Baby Lasagna, na konferenciji za medije je među ostalim komentirao konkurenciju te to što je Hrvatska bila treća na eurovizijskim kladionicama u trenutku konferencije.

'Ne gledam nikog kao konkurenciju. To što smo treći na kladionicama je super vijest, moglo je biti lošije. Brzo je ovo da odgovorim na ovako teška i kompleksna pitanja. Slušali smo jučer slovensku pjevačicu i ona mi je najdraža', izjavio je, a Raiven je na Instagramu pokazala kako je izgledao njihov susret na polufinalu.

'Ja i Baby Lasagna imamo 'rawr' u našim pjesmama', napisala je Slovenka u opisu urnebesnog videa. U razgovoru mu je rekla da je ona njegov najveći fan, a otkrila je i koliko obožava njegov hit 'Rim Tim Tagi Dim'. Naš glazbenik njoj je priznao da se i njemu jako sviđa pjesma koju je ona otpjevala u polufinalu.

finalna večer

Poznata lica na crvenom tepihu: Pogledajte tko je sve došao pratiti Doru uživo

Pogledaj galeriju

Osim izuzetnog glasa, pjevačica je tada iznenadila i svojom odjevnom kombinacijom. Pojavila se u grudnjaku u obliku listova, dok se ispod njega nazirala tetovaža zmije. Nosila je i suknju istoga dizajna kao grudnjak, a mnogi su je zbog sjajnog izgleda prozvali 'Slovenskom afroditom'.