LJUBAV KOJA NEMA KRAJ

One su njihovo blago: Supruge Jasenka Houre i Mladena Bodaleca rijetko vidimo u izlasku, sad su napravile iznimku

10.05.2019 u 13:00

Bionic
Reading

Osim uspješne glazbene karijere, dvojica zagrebačkih rokera mogu se pohvaliti dugogodišnjim, stabilnim, sretnim brakovima. Jasenko Houra i Mladen Bodalec od prvog dana imali su veliku podršku i razumijevanje za svoje rokerske živote zahvaljujući njihovim suputnicama koje ih vjerno prate, ali tek ponekad im se pridruže na koncertima. Projekcija spektakularnog koncerta Prljavog kazališta iz svibnja prošle godine u četvrtak navečer bila je jedna od prigoda da se lijepe dame pojave uz svoje supruge

Iza svakog uspješnog muškarca, kažu, stoji žena. Iza poznatih zagrebačkih rokera Jasenka Houre i Mladena Bodaleca stoje njihove samozatajne supruge Dianne Houra i Snježana Bodalec. Obje dame stigle su sinoć u Cinestar sa svojim supruzima i djecom na projekciju koncerta kojim su Prljavci obilježili 40. godišnjicu karijere.

'Obitelji nas rijetko prate na koncertima. Supruge obično dođu kad sviramo koncert u Zagrebu ili u blizini pa odu na izlet, kao što će biti ovog ljeta, kad ćemo iz Brela s ljetovanja skupa otići na naše koncerte u Pločama i Baškoj Vodi', rekao je za tportal Mladen Bodalec. On se sa svojom voljenom Snježanom upoznao 3. veljače 1989., na dan svetog Blaža, zaštitnika grla i glasnica, i taj mu datum, rekao je, znači više od samog vjenčanja. Iz velike ljubavi rodila su im se djeca Karlo i Rahela.

Jasenko Houra svoju je Dianne upoznao kad su imali turneju Kanadom.

'Svirali smo u Torontu i slučajno sam izašao ispred garderobe i Dianne me sa sestrama zamolila fotografije benda. Pitao sam je kamo možemo izaći i ponudila se da nam pokaže grad. Počeli smo razgovarati i upoznavati se. Potom je Dianne došla tri mjeseca u Hrvatsku i tako je počela naša veza', ispričao je ranije legendarni roker. U braku su dobili sina Ivana Brunu te kćeri Doru i Mirjanu.

'Nemam definiciju dobrog braka, naprosto to da se jedna strana trudi razumjeti drugu. Mislim da je to temelj svega jer ako nema razumijevanja, sve ostalo je patetično', svojedobno je rekao gitarist i autor Prljavog kazališta.

  • +2
Prljavo kazalište na kino projekciji koncerta u Kranjčevićevoj Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX