SNIMAO GDJE NE SMIJE

Ostala u šoku: Shakira zbog suludog obožavatelja naprasno sišla s pozornice

16.09.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Da se bogati i slavni susreću uistinu sa raznim situacijama pa i onima koje im nisu nimalo ugodne pokazalo se prije nekoliko dana kada je kolumbijska pjevačica Shakira nastupala u klubu u Miamiju

Društvenim mrežama neslućenim se brzinama proširila snimka nastala u jednom noćnom klubu u Miamiju u koji je stigla i Shakira. U jednom trenutku pušten je njezin novi singl 'Soltera', a na prve taktove svog budućeg velikog hita, Shakira se popela na pozornicu i zaplesala u mini haljinici.

Nije prošlo ni nekoliko sekundi, a ekipa u klubu izvadila je mobitele i počela snimati poznatu pjevačicu dok se izvija u ritmu 'Soltere'. Sve je bilo u redu dok Shakira, u plesnom zanosu, nije primijetila kako je netko snima ispod haljinice.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Izvijanje kukovima

Njezino prepoznatljivo izvijanje kukovima privuklo je pozornost, a trenutak kada je ugledala nepoznaotg muškarca kako joj pokušava snimiti što nosi ispod haljine jasno je uhvaćen.

Shakira Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Shakira prvo osobi govori da joj ne snima ispod haljine, potom ponovno počinje izvijati kukovima, a kada je shvatila da dotični ne odustaje, naprasno je prekinula ples i neraspoložena sišla s pozornice.

Shakira na koncertu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ljudi su odvratni', 'Tko god da ju je ovako snimao treba biti uhićen', 'Ovo je više nego odvratno. Shakira je potpuno u pravu što je otišla, nitko se ne treba nositi s ovakvim nepoštovanjem' samo su neki od komentara koji su se ubrzo proširili društvenim mrežama.