to NITKO NIJE OČEKIVAO

Otkriven razlog kraja ljubavi Mate Rimca i Katarine, bliski izvori tvrde da je u ovome bio problem

27.06.2024 u 14:24

Bionic
Reading

Nakon samo tri godine braka, idila hrvatskog poduzetnika i inovatora s tri godine mlađom suprugom, naprasno je došla k svome kraju. U medijima se ovih dana na sve strane nagađa o detaljima razvoda

'Između Katarine i Mate Rimca nije bilo svađi. Rastali su se u miru prije nekoliko mjeseci. Ona se iselila iz zajedničkog doma i kupila stan na Trešnjevci', otkrio je izvor za Slobodnu Dalmaciju.

Tvrdi da razlog razvoda nije treća osoba. 'Jednostavno neslaganje karaktera i različiti pogledi na život. Katarina dolazi iz skromne radničke obitelji i nije navikla na Matin životni ritam, u kojem obitelj odlučuje o svemu', dodao je izvor.

Katarina je navodno otputovala iz Hrvatske kako bi imala svoj mir. Na zadnjem javnom pojavljivanju u Rimac campus prije mjesec dana, nije nosila vjenčani prsten, a jučer ga na ruci, na predstavljanju svojih robotaksija u Kerestincu nije imao ni Mate. Vijest da se razvode objavljena je dan prije toga.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Mate Rimac i Katarina Lovrić nisu voljeli govoriti o svom privatnom životu. Vjenčali su se u svibnju 2021. i to nakon sedam godina veze i sedamnaest godina poznanstva, a fama i interes javnosti koji oko tog njihovog velikog dana bili su nevjerojatni. Na slavlje u Vilu Dalmaciju pozvali su samo tridesetak uzvanika.

Kumovi su im bili dugogodišnji prijatelj. Crkveno vjenčanje su pak organizirali u srpnju iste godine u Livnu, odakle su oboje rodom. Upoznali su se u Livnu preko Matinog bratića i Katarininog najboljeg prijatelja Ante.

sve osim nogometa

Učitavanje...