mamio je uzdahe

Ovako danas izgleda Sully iz 'Dr. Quinn, žena vrač'

11.04.2017 u 14:23

Bionic
Reading

Bila je to obiteljska western drama, s radnjom smještenom u 19. stoljeće, koja je punih pet godina pred malim ekranima držala gledatelje diljem svijeta. I dok je glavna glumica, Jane Seymour, nastavila uspješno svoju glumačku karijeru, njezin kolega Joe Lando, zbog kojeg su žene i gledale seriju, sreću pronašao u privatnom životu, iako i dalje povremeno glumi

Punih pet godina, od 1993. do 1998. godine, emitirala se obiteljska western drama smještena u 19. stoljeće. Priča o plemenitoj liječnici, koja iz Bostona, nakon završetka fakulteta, seli u mali grad na Divljem zapadu, prikovao je mnoge ispred televizijskih ekrana. Jane Seymour uspješno je utjelovila lik i djelo liječnice, koja se u novom gradiću zaljubila u njega - Byrona Sullyja.

Njega je u seriji utjelovio danas 55-godišnji američki glumac Joe Lando, a upravo su zbog njega žene diljem svijeta vjerno pratile ovu seriju. Je li presudila duga, lagano kovrčava kosa ili mišićavo tijelo, svatko zna najbolje za sebe, no, na veliku žalost ženskog dijela, nakon te serije Joe Lando i nije bio pretjerano uspješan u glumačkom svijetu.

Iako i dalje glumi, upravo ga je uloga u 'Dr. Quinn, žena vrač', obilježila. U privatnom životu, Lando je još od 1997. godine sretan u braku s Kirsten Barlow, s kojom je dobio četvero djece - Kate Elizabeth, Jacka Nevillea, Williama Josepha i Christiana Antonia.

Credits to @janeseymour #joelando #janeseymour #cruise #openhearts

Objavu dijeli @joelandofans