nekad omiljena meteorologinja

Ovakvu je još nismo vidjeli: Dunja Mazzocco Drvar pokazala novu frizuru

10.10.2024 u 15:11

Bionic
Reading

U četvrtak se u zagrebačkoj Laubi održala konferencija predstavljanja 'Izvještaja o stanju planeta', a predstavila ga je programska direktorica WWF Adrije, nekadašnje rado viđeno televizijsko lice, Dunja Mazzocco Drvar. Nakon rada u Državnom hidrometeorološkom zavodu u službi za vremenske analize i prognoze, odlučila je napraviti životni zaokret

Premda je Dunja Mazzocco Drvar nakon što je završila fakultet, bila gotovo sigurna da će cijeli radni vijek provesti u Državnom hidrometeorološkom zavodu, ondje je provela 13 godina.

Gledatelji su je s veseljem pratili kao prezentericu meteo prilika, a onda je 'osjetila da je vrijeme za nešto drugo, prvenstveno klimatske teme'.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Nakon odlaska s televizije kratko je radila u nevladinoj udruzi, a onda je došla na mjesto ravnateljice Uprave za klimatske aktivnosti Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja. Potom je preuzela je titulu direktorice programa zaštite prirode u WWF Adriji. Tako je danas upriličila predstavljanje Izvještaja o stanju planeta (opsežna studija o trendovima u bioraznolikosti i zdravlju planeta).

  • +3
Dunja Mazzocco Drvar Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Mazzocco Drvar je za tu prigodu odabrala efektno crveno odijelo, a svoju kratku prepoznatljivu frizuru nafrčkala je i dodala nešto gušće šiške. Ranije je, dok se pojavljivala na HTV-u, izjavila 'bolje osjeća u nekim jednostavnim kombinacijama, odijelima, tamno plavim, crnim'. 'Možda i zato što sam inače 'šarena' u glavi', rekla je tada.