'brak na prvu'

Ovome se nitko nije nadao: Kraljica Camilla završila u reality showu

23.10.2024 u 20:03

Bionic
Reading

Čini se da raspored za šestodnevno kraljevsko putovanje po Australiji ipak nije bilo tako dobro isplanirano. Iako se u planiranju ovakvih događaja misli na sve detalje, kraljicu je dočekala situacija koju nije očekivala, a to je da je na mjestu koje je prema rasporedu trebala posjetiti bio sniman i jedan reality show kojem će sada zasigurno porasti gledanost

Iako su donedavno bili smatrani posve uštogljenima, britanska kraljevska obitelj sve je opuštenija. Putovanje kralja Charlesa i kraljice Camille u Australiju pokazalo je da je na zezanciju spremna i kraljica, iako se o njoj često govori kao o toploj, ali vrlo suzdržanoj dami.

Šestodnevno putovanje po Australiji i Samoi od 18. do 26. listopada provelo je kralja i kraljicu po raznoraznim lokacijama, a kraljica se našla i u neočekivanoj situaciji koju je sjajno prihvatila.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Kraljica će pomoći popularnosti showa

Naime, kraljica je izazvala popriličnu pomutnju pojavivši se nekoliko metara od mjesta na kojem se snimala emisija 'Brak na prvu'. Kraljica Camilla neočekivano je upala na snimanje u Sydneyu u utorak ujutro, a snimanje je prekinuo zvuk sirena koje su pratile dolazak kraljice.

Natjecatelji emisije nagnuli su se preko balkona kako bi vidjeli dolazak kraljice, što je snimljeno te će biti prikazano u nadolazećoj sezoni popularne emisije. 'Sva glumačka postava snimala je na svojim iPhoneima i producenti su brzo premjestili snimateljsku ekipu kako bi dobili snimku. Znaju da bi gledanost bila visoka kada bi pokušali na neki način uključiti kraljevsku osobu u emisiju', rekli su iz produkcije za strane medije.

  • +2
Kralj Charles III i Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, kraljica nije namjerno došla na snimanje, već je na lokaciju stigla kako bi posjetila knjižnicu Green Square, koja se nalazi u neposrednoj blizini, kako bi razgovarala s lokalnom školskom djecom o knjigama i pisanju.

Inače, 'Brak na prvu' je reality show u kojem se ljudi prvi put susreću na vlastitom vjenčanju. Parove spajaju stručnjaci na temelju njihovih osobnosti i kompatibilnosti. Cilj emisije je testirati mogu li brakovi zasnovani na znanstvenom pristupu opstati i razviti se u dugotrajne, sretne odnose, unatoč tome što se parovi ne poznaju unaprijed.