kad su nasamo

Razotkrivena njihova druga strana: Kate Middleton i princ William vole 'zločesti humor'

20.10.2024 u 14:40

Bionic
Reading

Brak princa Williama i vojvotkinje od Cambridgea već godinama privlači veliku pažnju javnosti, a njihove navike te ono što su otkrili jedno o drugome medijima redovito su predmet zanimanja

Princ William i Kate Middleton sreli su se dok su studirali na St. Andrewsu. William je na tom sveučilištu stekao diplomu iz geografije, a Kate iz povijesti umjetnosti, ali najvažnije je to da su upoznali jedno drugo, što je promijenilo njihove živote. Među njima je zaiskrilo nakon što je ona nosila modnu reviju, a razlog leži u prozirnoj haljini koju je obukla.

Haljina koju je izradila njezina prijateljica Charlotte Todd, na aukciji je prikupila 78.000 funti, a navodno je William donirao čak 200 funti da bi podržao dobrotvorni projekt u kojem je Kate sudjelovala. No, nije ih povezala prozirna kreacija nego njihov zajednički smisao za 'zločesti' humor.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'William je jednom opisao Katein smisao za humor kao 'zločest', a svoj kao 'prljav' i ustvrdio da je to jedna od najvažnijih stvari koja ih je spojila', rekao je Christopher Andersen, autor knjige 'The King' gostujući na Foxu.

Prenose ga na djecu

'Sigurno da su dio morali prilagoditi činjenici da se oko njih nalaze djeca, ali još uvijek mogu nasmijati jedno drugo', pojasnio je spomenuti kraljevski komentator dodavši: 'William i Kate također su prenijeli svoj otkačeni smisao za humor na djecu'. Andersen tvrdi da je kraljevski par otkako su zasnovali obitelj i imaju djecu, 'očistili' svoj humor, ali i dalje uspijevaju održati zabavnima - do te mjere da bi se neki ljudi mogli iznenaditi koliko su 'buntovni. Pretpostavlja se da su djeca para, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte, možda naslijedila neke karakteristike svojih roditelja.

opet slavi

Povijest se ponavlja: Kate Middleton uručila pehar pobjedniku Wimbledona

Pogledaj galeriju